Soru Xiaomi 11T - Miui 14 Güncelleme Sonrasında İmei Atılmada Sorun Olurmu?

albay_1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Xioami 11T
Konular
3
Telefonumu 1 ay önce aldım. İmei attırmayı 7-8 ay sonra düşünüyorum. Aldığımda global sürüm Miui 12 yüklüydü. Arama ve mesajlaşma uygulamasından dolayı Endonezyanın Miui 12 sürümünü fastboot ile yükledim. Miui 14 beklediğim için Miui 13'e güncellemedim. Endonezyanın Miui 14 sürümü gelirse güncellemeyi düşünüyorum. Fakat güncelleme sonrası Android 13 ve MİUİ 14 sonrasında İmei atarsam bir sorun olurmu. Kesin bilgisi olan arkdaşlar bilgi verirse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Alibeyy.1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 11t
Konular
13
Telefonumu 1 ay önce aldım. İmei attırmayı 7-8 ay sonra düşünüyorum. Aldığımda global sürüm Miui 12 yüklüydü. Arama ve mesajlaşma uygulamasından dolayı Endonezyanın Miui 12 sürümünü fastboot ile yükledim. Miui 14 beklediğim için Miui 13'e güncellemedim. Endonezyanın Miui 14 sürümü gelirse güncellemeyi düşünüyorum. Fakat güncelleme sonrası Android 13 ve MİUİ 14 sonrasında İmei atarsam bir sorun olurmu. Kesin bilgisi olan arkdaşlar bilgi verirse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Olmuyor knk bende alalı 3 ay oluyor 2 gün önce attırdım imei ve global miui 14 yüklüydü şuan da da miui 14 ve çift sim de de imei var

turkay1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
Olmuyor knk bende alalı 3 ay oluyor 2 gün önce attırdım imei ve global miui 14 yüklüydü şuan da da miui 14 ve çift sim de de imei var
Miui 14 kullanırken mi çift sim attırdınız şuan cihaz miui 14 mü? Miui 14 yüklü iken çift sim imei atılmıyor diye biliyordum

Alibeyy.1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 11t
Konular
13
Miui 14 kullanırken mi çift sim attırdınız şuan cihaz miui 14 mü? Miui 14 yüklü iken çift sim imei atılmıyor diye biliyordum
Evet knk miui 14 e güncelledim 2 gün sonra imei attırdım cihaz hala miui 14 ve çift sim de kayıtlı imei

turkay1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30

Samet0636

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Mi 11t
Konular
6
Kral bendekide çift imei miui 13.05 var şuan miui 13 deki sorunlardan dolayı galiba instagramda video izlerken ve galeride video izlerken takılıyo hep fazla şarj yiyo miui 14 nasıl tavsiye edermisin

Alibeyy.1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 11t
Konular
13
Kral bendekide çift imei miui 13.05 var şuan miui 13 deki sorunlardan dolayı galiba instagramda video izlerken ve galeride video izlerken takılıyo hep fazla şarj yiyo miui 14 nasıl tavsiye edermisikanj

Kral bendekide çift imei miui 13.05 var şuan miui 13 deki sorunlardan dolayı galiba instagramda video izlerken ve galeride video izlerken takılıyo hep fazla şarj yiyo miui 14 nasıl tavsiye edermisin
Kanka bende o sürümde kullandım baya ama Instagram da kasma filan hiç yaşamadım sadece YouTube bazen bozuluyor donuyordu uygulamayı kapatıp açınca düzeliyordu, miui 14 nasıl dersen de arayüz neredeyse 13 le aynı ben kayda değer bi değişim görmedim yani o lanse edilen süper simgeler falan yok bu rom da sanırım o özellikler snapdragon 8 gen 2 gibi sd çiplere optimize edilmiş şuanlık,ben öyle duydum, aradaki farklar ise 14 13 e Göre çok daha akıcı olmuş cihaz bi tık daha hızlı zaten hızlıydı da şuanda daha iyi, cihazın açılma süresi baya uzamış fakat ,13 de daha hızlı açılıyordu, 14 ün tek pişman olduğum tarafı cihaz boşta baya pil yiyor gibi geldi pil bi tık kötü olmuş, aman aman bi sorun değil ama fark ediliyor, ben 13 de pil sorunu yaşamadım memnundum ama her halukarda hızlı şarj olduğu için pek sorun olmuyor,sana tavsiyem illa güncelleyeceksen mi flash dan yap derim, android seviyesi güncellemelerde mi flash ile kurulum daha temiz oluyor, uzun uzun yazdım inşallah işini görür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral birde Özel den bişey rica ettim bakarsan sevinirim

Üst Alt