Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruXiaomi 11T - Miui 14 Güncelleme Sonrasında İmei Atılmada Sorun Olurmu?
Telefonumu 1 ay önce aldım. İmei attırmayı 7-8 ay sonra düşünüyorum. Aldığımda global sürüm Miui 12 yüklüydü. Arama ve mesajlaşma uygulamasından dolayı Endonezyanın Miui 12 sürümünü fastboot ile yükledim. Miui 14 beklediğim için Miui 13'e güncellemedim. Endonezyanın Miui 14 sürümü gelirse güncellemeyi düşünüyorum. Fakat güncelleme sonrası Android 13 ve MİUİ 14 sonrasında İmei atarsam bir sorun olurmu. Kesin bilgisi olan arkdaşlar bilgi verirse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Telefonumu 1 ay önce aldım. İmei attırmayı 7-8 ay sonra düşünüyorum. Aldığımda global sürüm Miui 12 yüklüydü. Arama ve mesajlaşma uygulamasından dolayı Endonezyanın Miui 12 sürümünü fastboot ile yükledim. Miui 14 beklediğim için Miui 13'e güncellemedim. Endonezyanın Miui 14 sürümü gelirse güncellemeyi düşünüyorum. Fakat güncelleme sonrası Android 13 ve MİUİ 14 sonrasında İmei atarsam bir sorun olurmu. Kesin bilgisi olan arkdaşlar bilgi verirse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Kral bendekide çift imei miui 13.05 var şuan miui 13 deki sorunlardan dolayı galiba instagramda video izlerken ve galeride video izlerken takılıyo hep fazla şarj yiyo miui 14 nasıl tavsiye edermisin
Kral bendekide çift imei miui 13.05 var şuan miui 13 deki sorunlardan dolayı galiba instagramda video izlerken ve galeride video izlerken takılıyo hep fazla şarj yiyo miui 14 nasıl tavsiye edermisikanj
Kral bendekide çift imei miui 13.05 var şuan miui 13 deki sorunlardan dolayı galiba instagramda video izlerken ve galeride video izlerken takılıyo hep fazla şarj yiyo miui 14 nasıl tavsiye edermisin
Kanka bende o sürümde kullandım baya ama Instagram da kasma filan hiç yaşamadım sadece YouTube bazen bozuluyor donuyordu uygulamayı kapatıp açınca düzeliyordu, miui 14 nasıl dersen de arayüz neredeyse 13 le aynı ben kayda değer bi değişim görmedim yani o lanse edilen süper simgeler falan yok bu rom da sanırım o özellikler snapdragon 8 gen 2 gibi sd çiplere optimize edilmiş şuanlık,ben öyle duydum, aradaki farklar ise 14 13 e Göre çok daha akıcı olmuş cihaz bi tık daha hızlı zaten hızlıydı da şuanda daha iyi, cihazın açılma süresi baya uzamış fakat ,13 de daha hızlı açılıyordu, 14 ün tek pişman olduğum tarafı cihaz boşta baya pil yiyor gibi geldi pil bi tık kötü olmuş, aman aman bi sorun değil ama fark ediliyor, ben 13 de pil sorunu yaşamadım memnundum ama her halukarda hızlı şarj olduğu için pek sorun olmuyor,sana tavsiyem illa güncelleyeceksen mi flash dan yap derim, android seviyesi güncellemelerde mi flash ile kurulum daha temiz oluyor, uzun uzun yazdım inşallah işini görür.