Yardım Xiaomi 11T alınır mı?

tokrin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi
Cihazım
Samsung A30
Konular
2
Arkadaşlar merhaba, sahibinden'de bir ilan buldum ve daha öncesinde de iş arkadaşımın tavsiyesi üzerine almak istediğim bir cihaz var. Xiaomi 11T olan bu cihazı iş arkadaşımda öneri üzerine aldı lakin cihaz yurtdışı kayıtlı ve ben daha önce böyle bir risk almadım. Telefoncu her 8-9 ayda bir 100 liraya imei gömme garantisi veriyor. Ve çalışma arkadaşım 2 aydır cihazı sorunsuz kullanıyor henüz imei gömmeden. İmei gömdükten sonra telefonu güncellememek lazımmış. Doğru mudur? Cihazın normal satış fiyatı 12 ila 15 bin arasında. Telefoncu 6.400'e satıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Böyle bir şey mümkün mü benim pek bir bilgim yok. Henüz. İmei atmak bu kadar kolay mı Xiaomi'lere. güvenebilir miyim sizce ona göre 3 tane alacam aile boyu. Şu anda A30 kullanmaktayım. Yorumlarınızı ve tecrübelerinizi merakla bekliyorum.

hsnstr5353

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan enes
Cihazım
s3
Konular
17
Cihaz güzel lakin MTK Şlemcşlş olduğu için ROM-TWRP vs yok. telefon 4-5 seneye yavaşlar vs sorun olursa rom konusunda sıkıntı olabilir

İmei konusunda cihaza atılan imei yazılımsal olduğu için (bu sorunda yine MTK İşlemcili Olduğu için) format-sıfırlama yapıldığında tekrar imei attırmanız gerekli.

Bu konular dışında cihaz güzel gayet yeterli her oyunu oynatır kasma donma olmaz alınabilir ama üstte yazdıklarımı göz önünde bulundurmanız lazım.

tokrin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi
Cihazım
Samsung A30
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz güzel lakin MTK Şlemcşlş olduğu için ROM-TWRP vs yok. telefon 4-5 seneye yavaşlar vs sorun olursa rom konusunda sıkıntı olabilir

İmei konusunda cihaza atılan imei yazılımsal olduğu için (bu sorunda yine MTK İşlemcili Olduğu için) format-sıfırlama yapıldığında tekrar imei attırmanız gerekli.

Bu konular dışında cihaz güzel gayet yeterli her oyunu oynatır kasma donma olmaz alınabilir ama üstte yazdıklarımı göz önünde bulundurmanız lazım.
Yani böyle bir şey mümkün? Senede 1 defa imei gömülebiliyor xiaomilere? Saydıklarınız dışında herhangi bir problem çıkmayacağınd düşünüyorsunuz. Satıcı zaten 0 kutusunda verecekmiş

hsnstr5353

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan enes
Cihazım
s3
Konular
17
Yani böyle bir şey mümkün? Senede 1 defa imei gömülebiliyor xiaomilere? Saydıklarınız dışında herhangi bir problem çıkmayacağınd düşünüyorsunuz. Satıcı zaten 0 kutusunda verecekmiş
Bunlar dışında - si yok 10t de bakabilirsiniz o da güzel cihaz yılda 1 imei olayını bilmiyordum sizden öğrendim.

Üst Alt