Sohbet Xiaomi 11 lite

Mehmed_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
Merhaba arkadaşlar Xiaomi 11 lite 5g almak istedim. Yurt dışı kayıtsız olarak. Bana kayıt yapılamıyor 10 ay civarı bekleyip, Kapanma mesajı gelince bizi hemen ara halledelim dendi bende vaz geçtim içime sinmedi bu durum almadım.
İlk çıkan Mi 11 lite serisinden alsam onda da bu sorun olurmu. Birde size zahmet olmazsa bu cihaza eş deger kayıt yapılabilen başka xiaomi modelleri önerebilirmisiniz teşekkür ederim.

Acemilik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
volkan
Cihazım
mi 11 lite 5gNE
Meslek
Lojistik
Konular
11
Merhaba ben aldım mi 11 lite 5 g NE aynı şekilde telefoncu arkadaş yaz başı gel kaydını yapalım dedi şuan kullanıyorum bakalım ne olacak hatta kayıt olmadığını söylediğimde sıkıntı yok halledeceğiz dedi bilmiyorum bekliyorum bakalı m şimdilik bir sıkıntı yok

Mehmed_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba ben aldım mi 11 lite 5 g NE aynı şekilde telefoncu arkadaş yaz başı gel kaydını yapalım dedi şuan kullanıyorum bakalım ne olacak hatta kayıt olmadığını söylediğimde sıkıntı yok halledeceğiz dedi bilmiyorum bekliyorum bakalı m şimdilik bir sıkıntı yok
Teşekkür ederim hocam RSA kilidi varmış yeni cihazlarda. Riske girmeye değmez sanarım, en iyisi beklemek.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Merhaba arkadaşlar Xiaomi 11 lite 5g almak istedim. Yurt dışı kayıtsız olarak. Bana kayıt yapılamıyor 10 ay civarı bekleyip, Kapanma mesajı gelince bizi hemen ara halledelim dendi bende vaz geçtim içime sinmedi bu durum almadım.
İlk çıkan Mi 11 lite serisinden alsam onda da bu sorun olurmu. Birde size zahmet olmazsa bu cihaza eş deger kayıt yapılabilen başka xiaomi modelleri önerebilirmisiniz teşekkür ederim.

Xiaomi 12 ultra cihazı ön siparişle almak istedim o ara dolar fırlayınca fiyat uçtu ön ödeme yaptığım halde siparişi fiyat farkı nedeniyle vermediler iyi ki de vermemişler, Xiaomi cihazlar benim gözüm de 10bin TL etmez ya da ben Xiaomi cihaza 5 bin TL den fazla para vermem. Xiaomi ile tam Mahkemelik olmak üzere iken öneri de bulundular hem paramı kurtardım hemde Redmi Note 10 Pro sahibi oldum.
Bu cihazı tercih nedenim sorunsuz Root edebileceğim bir cihaz olmasıydı, fiyat aralığı şu an yüksek ama çok yakında 3 - 4 bin bandına düşer zevkler renkler tartışılmaz ama bu döviz kurunun haraketliliği ve yaşadığımız bu ilginç günlerde cihaz almaya sıcak bakmıyorum fakat illaki cihaz alacağım derseniz Redmi Note 10 Pro alın derim.

Son düzenleme:

Mehmed_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
Xiaomi 12 ultra cihazı ön siparişle almak istedim o ara dolar fırlayınca fiyat uçtu ön ödeme yaptığım halde siparişi fiyat farkı nedeniyle vermediler iyi ki de vermemişler, Xiaomi cihazlar benim gözüm de 10bin TL etmez ya da ben Xiaomi cihaza 5 bin TL den fazla para vermem. Xiaomi ile tam Mahkemelik olmak üzere iken öneri de bulundular hem paramı kurtardım hemde Redmi Note 10 Pro sahibi oldum.
Bu cihazı tercih nedenim sorunsuz Root edebileceğim bir cihaz olmasıydı, fiyat aralığı şu an yüksek ama çok yakında 3 - 4 bin bandına düşer zevkler renkler tartışılmaz ama bu döviz kurunun haraketliliği ve yaşadığımız bu ilginç günlerde cihaz almaya sıcak bakmıyorum fakat ilaki cihaz alacağım derseniz Redmi Note 10 Pro alın derim.
Teşekkür ederim hocam redmi note 10 pro da imei kaydı yapılıyor ozaman.Şuan 9 pro var memnumum ama ekranı hoşuma gitmiyor. Yarın bi gider fiyat alırım

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Teşekkür ederim hocam redmi note 10 pro da imei kaydı yapılıyor ozaman.Şuan 9 pro var memnumum ama ekranı hoşuma gitmiyor. Yarın bi gider fiyat alırım

Redmi Note 10 Pro Amoled ekrandır problem yaşayacağınızı sanmıyorum şu ara tek sorun fiyat aralığı TR cihaz 6 bin civarı kayıt yapılabilen cihazların fiyatı bunun altındadır

Mehmed_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
Redmi Note 10 Pro Amoled ekrandır problem yaşayacağınızı sanmıyorum şu ara tek sorun fiyat aralığı TR cihaz 6 bin civarı kayıt yapılabilen cihazların fiyatı bunun altındadır
Sensör sorunun dan çok şikayet var siz yaşadınız mı bu sorunu.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Yok arkadaşım geldiği gün kilit açılmasını beklemeden farklı bir yöntemle root ettim o gün bugündür AOSP rom kullanıyorum Cihazım TR cihaz ve hiç bir sorun yaşamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada imei atılan cihazlarda sensör sorunu yaşanabilir nasıl imei atıldığı önemli çünki

Son düzenleme:
Üst Alt