Yardım Xiaomi 11 Lite NE ekran problemi

Puente

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
11 Lite NE
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 13.0.1 Stable
Telefon Modeli
Xiaomi 11 Lite 5G NE
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese selamlar. Geçen hafta Trendyol üzerinden başlıkta yazmış olduğum modeli aldım. 1 haftalık kullanımım sonucu ekranda bir sorun olduğunu fark ettim. Loş ışıklı ortamlarda eğer ekranda düz koyu renkler varsa (en çok koyu gride belli oluyor) dikey çizgimsi şekiller meydana geliyor. Fotoğraf da ekledim ama eski telefondan çektiğim için tam net belli olmayabilir.

Telefonumun garantisi Evofone tarafından sağlanıyor sanırım yarın onlarla bir konuşacağım fakat bir sorum var. Şimdi bu sorun gündüz ekranda yansıma vs olunca, veya en yüksek parlaklıkta pek belli olmuyor. Servis biz böyle bir hata bulamadık telefonda sorun yok diyerek bana bunu geri gönderir mi? Daha önce aldığım dizüstü bilgisayarda böyle bir durum başıma gelmişti.

Bir sorum daha olacak. Telefonu ilk aldığımda kutusunda Evofone bandını keserek açtım fakat yanlış hatırlamıyorsam telefonun ekranında şu telefon bilgilerinin olduğu cama yapışık banttan gelmedi ve telefonumun ekranı direk film kaplı olarak geldi. Kullanılmış bir ürün almış olma ihtimalim var mı? Ürünü bahsettiğim gibi Trendyol'dan aldım ve satıcı da Trendyol'un kendisiydi.

Ekli dosyalar

• IMG_20220505_225434.jpg
    IMG_20220505_225434.jpg
    636,8 KB · Görüntüleme: 15

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
İlk olarak ayarlardan titreşim engelleme modunu açıp yada kapatıp deneyin. Sorun hala devam ediyorsa gönderin tabi ama servis sorunu gözlemlemeyebilir.

Oyla:
Üst Alt