Soru Xiaomi 11 Lite NE 5G 168 Saat Beklemeden Bootloader Kilidi Açma

Mr.Durgut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi 8
Konular
5
Merhaba Xiaomi 11 Lite 5G NE cihaza sahibim bootloader kilidi açmak için 168 saat beklemek istemiyorum nasıl beklemeden bootloader kilidi açabilirim

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba,

Xiaomi telefonlarda bootloader kilidini açma süreci, telefon güvenliği için bir dizi adıma sahiptir. Xiaomi’nin resmi politikası, telefonun kilidini açmayı talep ettikten sonra 168 saat yani yaklaşık 7 gün beklemenizdir. Bu süre zarfında cihazınız güvenlik kontrolüne tabi tutulur. Bu süreç tamamen Xiaomi'nin kontrolünde olduğu için bu bekleme süresini atlamak veya kısaltmak genellikle mümkün değildir.

Ancak, bazı üçüncü taraf araçlar bu bekleme süresini atlamaktan bahsetse de, resmi olmayan bu yöntemler genellikle garantiyi iptal eder ve telefonunuza kalıcı hasar verebilir. Ayrıca, bu tür yöntemler genellikle telefonun güvenliğini tehlikeye atar çünkü kötü niyetli yazılımların telefonunuza sızmasına izin verebilir. Bu bakımdan bootloader kilidi açma sürecinde bekleme süresini geçmek için herhangi bir hile kullanılması önerilmez.

Bu nedenle, Xiaomi'nin resmi talimatlarını takip etmek ve gereken bekleme süresini tamamlamak en güvenli yöntemdir. Bootloader açıldıktan sonra root erişiminizi veya özel ROM'larınızı yükleyebilirsiniz. Bekleme süresinin uzunluğu sinir bozucu olabilir, ancak bu süreç, Xiaomi kullanıcılarının güvenliğini sağlama konusunda önemli bir adımdır.

Tüm bunların yanında Xiaomi Mi Unlock tool kullanmanız gerektiğini de unutmayın. Bu aracı Xiaomi'nin resmi web sitesinden indirebilirsiniz. Bu işlem genellikle bir Mi hesabı gerektirir ve telefonunuzun bu hesaba bağlı olduğundan emin olmalısınız. Daha sonra Ayarlar> Hakkında> MIUI sürümüne gitmeli ve "MIUI sürümü" seçeneğine 7 kez tıklamanız gerekecek. Bu işlem seçeneğin "Artık bir geliştiricisiniz" mesajını görene kadar devam etmelidir. Ardından Ayarlar> Ek Ayarlar> Geliştirici seçenekleri> Mi Kilidi durumu yolunu izleyin ve "Cihazı kilidini açmak için eklemek" seçeneğini belirleyin. Bu işlemi tamamladıktan sonra, bekleme süresini başlatmış olacaksınız.

Mr.Durgut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi 8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenli olmasa dahi bir yolu var mı