Yardım Xiaomi 10000 Mah v.3 powerbank

tufanakgun1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tufan
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
2
Merhaba. Xiaomi versiyon 3 10000 Mah powerbank kullanıyorum. Cihazım mi6. Önceden telefonumu powerbank ile hızlı şarj edebilirken şuan edemiyorum. Prizden orjinal şarj aleti hızlı şarj ediyor. Powerbankte bir sorun olduğunu düşündüm fakat mi8 lite cihazında denedim onda hızlı şarj ediyor. Sorunun cihazımda yada cihazımdaki herhangi bir uygulamadan kaynakladığını düşünmeye başladım. Yardımcı olabilicek var mı acaba?

kartal60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
mi5
Konular
1
Merhaba. Xiaomi versiyon 3 10000 Mah powerbank kullanıyorum. Cihazım mi6. Önceden telefonumu powerbank ile hızlı şarj edebilirken şuan edemiyorum. Prizden orjinal şarj aleti hızlı şarj ediyor. Powerbankte bir sorun olduğunu düşündüm fakat mi8 lite cihazında denedim onda hızlı şarj ediyor. Sorunun cihazımda yada cihazımdaki herhangi bir uygulamadan kaynakladığını düşünmeye başladım. Yardımcı olabilicek var mı acaba?
Bende aynı sorun vardı ilk versiyonunda kablosunu değiştirdim düzelmişti hocam, kabloyu değiştirdiniz mi bilmiyorum değiştirmediyseniz deneyin çözüm olabilir.

Oyla:

tufanakgun1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tufan
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende aynı sorun vardı ilk versiyonunda kablosunu değiştirdim düzelmişti hocam, kabloyu değiştirdiniz mi bilmiyorum değiştirmediyseniz deneyin çözüm olabilir.
Kablo derken powerbank'in kendi şarj kablosundan bahsediyorsun sanırım. Kendi şarj kablosu zaten bozuldu şuan farklı kablolarda şarj ediyorum. Yine de dediğin gibi olsa neden sadece benim telefonumu şarj etmesin onu anlayamıyorum. Teşekkür ederim yine daha farklı bir kablo ile deneyeceğim.

Oyla:

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124

Merhaba; farklı bir kablo ile deneyin, sorununuz kablodan kaynaklı.

Oyla:
Üst Alt