Yardım xiaoimi mi5s parmak izi ekleme sorunu

xxmmxx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aswgsd
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global kararlı 9.6.1.0
Telefon Modeli
xiaomi mi5s
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhabalar.
yaklaşık 1 yıl önce aldığım xiaomi mi5s 4gb/128gb telefonumun parmak izi okuyucusu ile ilgili sorun yaşamaktayım. İlk aldığımda canavar gibi bir parmak izi okuyucusu vardı. Daha parmağını koymadan okuyordu . Daha sonra parmak izi şifre hepsini kaldırdım öyle dümdüz kullanıyordum. Şimdi parmak izi eklemek istedim. Güncelleme otomatik zaten kendi kendine güncelleme yaptı geçtiğimiz zaman içinde. Şuanda MIUI 9.6.1.0/kararlı kullanıyorum. Güncellemeleri kontrol et dediğimde uygun güncelleme yok diyor.
Parmak izi konusuna gelirsek. Parmak izi ekle dediğimde. bi 5 saniye falan okuması için bekliyorum. titriyor parmağı kaldırıp tekrar okutuyorum. tekrar bi 5 saniye daha bekliyor. sensör bozulmuş diyeceğim. hiç okumaması lazım. bekleyince okutuyor ama çok geç. bir parmak izi eklemek için tam 5 dk zaman harcıyorum. sonrasında ise tuş kilidi açarken kendi kendine açılıyor. tuşları kilitliyorum yine açılıyor kendine kendine hiç bir şeye basmıyorum. ne yapacağım ben lütfen biri yardım etsin sinir krizleri geçittirdi. eski sürüme dönebilirsem valla o daha iyidi ya yani telefonu ilk kutudan çıkardığım sürüm. ilginiz için şimdiden teşekkürler

xxmmxx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aswgsd
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

xxmmxx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aswgsd
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
2
evet şuanda önümüzdeki büyük sorun bootloader kilidi. şimdi açmak için forumdan gerekli işlemleri yaptım. 72 saat beklememi söylüyor...

Oyla:

xxmmxx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aswgsd
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
2
fabrika ayarlarına geri döndüm. Mİflash tool kullanmak için bootloader kilidinin açık olması gerekiyor. bende malesef acık değil. Xiaomitools kullanarak 7.0 NRD90M-- MIUI 10 global 8.9.20 Beta sürümüne geçtim. sorun hala devam etmekte. Teamviewer dan yardım edecek biri varsa çok sevinirim.

Oyla:

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
Mi5S parmak izi sorunu 8.2.1.0 miui 8 den sonraki sürümlerde olağan oldu yeni telefonlara göre güncelleme yaparken eski telefonlardan feragat edilip göz ardı edilior parmak izi mi5S için en stabil ve hatssız sürüm 8.2.1.0 global kararlı olandır denemek isterseniz link recovery twrp den deneyebilirsiniz

Oyla:

cg5t

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
T50
Konular
2
Merhaba aynı olaydan bende muzdarip. Sizin bende mi5s 4 (32) modeli var şimdi miu10 kararlı geçtim hala aynı sıkıntı devam ediyor. Sizde bu sıkıntı bitti yoksa devam ediyor mu. Ben garantiye göndermek istiyorum. Delta servisinde bu sıkıntı değişimle sıkıntı çözülür mü sizce

Oyla:
Üst Alt