Yardım xiamoi redmi 5 plus global rom bootloader unlock

mcht44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mücahit
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
5
öncelikle çok acemiyim 1 haftadır uğraşıyorum.after 691 hours of trying to unlock the device. 691 saat nedir yaw hiçbişey anlamadım bazıları 72 saat dio bana 2 kere denedim ikisindede 691 saat verdi. lütfen bi el atabilirmisiniz şu duruma

nomig66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aemut
Cihazım
Vince
Konular
0
artık 1 ay oldu beklemek zorundasın

Oyla:

mcht44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mücahit
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayatımda ilk iphone 6 kullandım ilk serisiydi telefon ortadan 2ye ayrıldı appledan soğudum,sonra asus zenfone 2 aldım telefon yazılım ve donanımsal kronik sorunluydu asustan soğudum, sonra s7 edge aldım ekranında amoled yanığı oluştu ekranı 1300 lira idi yaptırmadım samsungdan soğudum,şimdi redmi 5 plus aldım teefonun imeisi patlak çıktı ve imei çakacakken 618 saat çok iyi tam 28 gün telefonun ağ operatörü çalışmıyacak . peki üstadlar benim sim1in imeisinin 10 günü kaldı fakat sim 2 hiç kart takılmadı acaba o da 4 ay sürelimidir.edit 2sinide imeileri aynı başlıo bence o da kapanır.cevaplarınızı bekliyorum hayırlı akşamlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayatımda ilk iphone 6 kullandım ilk serisiydi telefon ortadan 2ye ayrıldı appledan soğudum,sonra asus zenfone 2 aldım telefon yazılım ve donanımsal kronik sorunluydu asustan soğudum, sonra s7 edge aldım ekranında amoled yanığı oluştu ekranı 1300 lira idi yaptırmadım samsungdan soğudum,şimdi redmi 5 plus aldım teefonun imeisi patlak çıktı ve imei çakacakken 690 saat çok iyi tam 28 gün telefonun ağ operatörü çalışmıyacak . peki üstadlar benim sim1in imeisinin 10 günü kaldı fakat sim 2 hiç kart takılmadı acaba o da 4 ay sürelimidir.edit 2sinide imeileri aynı başlıo bence o da kapanır.cevaplarınızı bekliyorum hayırlı akşamlar

Ekli dosyalar

• xvb..PNG
    xvb..PNG
    388,7 KB · Görüntüleme: 20
Oyla:

nomig66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aemut
Cihazım
Vince
Konular
0
bu tür konuların burada konuşulduğunu sanmıyorum. Ama keşke düzgün bir yerden alsaydın sorun çıkmazdı.

Oyla:
Üst Alt