Yardım Xiamio 12t pro telefonum hızlı şarj olmuyor

cavitomer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cavit Ömer
Cihazım
xiamio 12t pro
Konular
1
arkadaşlar geçen sene aldığım 12t pro telefonum hızlı şarj olmuyor 3-4 saatte anca dolmaya başladı şarjı eskiden 10 dakkada doluyordu sarjdayken falan çok baktım telefona acaba ondan mı oldu şarj hızını artir kısmından arttiri açıyorum hiçbir etkisi olmuyor ya telefon bozuldu ya da şarj aleti yardımcı olursanız çok sevinirim

mctbsry

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi9
Konular
1
Dostum kablon değişmiş olabilir bir kontrol et. 6A yazması gerekiyor kablonun üstünde.

cavitomer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cavit Ömer
Cihazım
xiamio 12t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum kablon değişmiş olabilir bir kontrol et. 6A yazması gerekiyor kablonun üstünde.
hocam kabloda hiçbir değişiklik yok adaptörde aynı 120 watt yazıyor bir anda böyle oldu hatta acaba şarj aletinde mi problem var diye baktım 11T cihaz var onu taktım hızlı şarj oldu 67 watt destekliyordu 67 watta şarj oldu ama 12T pro hızlı şarj kesinlikle olmuyor son 2 gündür, dediğim gibi ayarlara girdim hızlı şarj açtım yinede aynı degismiyor 15-20 dakkada dolan şarj saatlerce sürüyor 2 gündür

Hitmantextil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
11
Soketin içindeki tozları iğne ile sokete değdirmeden temizle eğer buharlı ortamlarda veya duş gibi su sıçrayan yerlerde kullanıyorsan soket oksitlenmiştir yağsız kontak spreyi al 150 tl bişey diş fırçası ile sokete sık nazikçe temizle düzelir benimde başıma gelmişti 1 saatte %10 bile şarj olmuyordu temizleyerek düzelttim soketi

mctbsry

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi9
Konular
1
Benim şarj kablosu eşimin şarj aleti ile karışmış benimki de 120w olmuyordu. Sonra kabloların karıştığını farkettim 6amper destekli kabloyu takınca düzelmişti

Üst Alt