Yardım Xaomi mi9 donma sorunu

Araf23

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Araf
Cihazım
Xaomi mi9
Konular
1
Merhaba xaomi mi9 aldığımdan beri sürekli donma çökme oluşuyor 2 aylık telefon kapatıp açmadan olmuyor açtıktan 30 saniye kadar sonra tekrar tekrar donuyor fabrika ayarlarına döndükten bir hafta kadar idare ediyor tekrar donmalar başlıyor yazılım atmak isterken hata veriyor çözümünü bilen varmı yada daha önce karsilasan yardımcı olursaniz sevinirim

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Telefon donacak bir telefon değil amiral gemisi sonuçta. Donanımsal bir sorun yoktur inşaallah varsa işiniz zor. Öncelikle rom değiştirmenizi öneririm. Eu rom tavsiyemdir. Yazılımdan kaynaklanıyorsa böylelikle sorununuz hallolacaktır.

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Telefon TR garantili mi yoksa yurt dışı mi ?
Telefona uygulama yüklediniz mi ?
Rom root vs yaptiniz mi ?

Oyla:

Araf23

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Araf
Cihazım
Xaomi mi9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon TR garantili mi yoksa yurt dışı mi ?
Telefona uygulama yüklediniz mi ?
Rom root vs yaptiniz mi ?
Telefon yurt dışı garantisiz rom rot hiç yüklenmedi global versyon ama yazılım atma denemelerinde hata kodu veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon donacak bir telefon değil amiral gemisi sonuçta. Donanımsal bir sorun yoktur inşaallah varsa işiniz zor. Öncelikle rom değiştirmenizi öneririm. Eu rom tavsiyemdir. Yazılımdan kaynaklanıyorsa böylelikle sorununuz hallolacaktır.
Donanımsal olsa fabrika ayarlarını geri yukledikten bir hafta kadar duzeldikten sonra donmanin tekrarlanması pek mantıklı gelmiyor telefona uzaktan bağlantı ile yazılım atemaya.calistik her.iki.denemedede hata kodu veriyor yazılımı almıyor bodledr acik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğiniz romu bulunduğum yerde atabilecek kimse yok yönlendirme yapabilirmisiniz

Son düzenleme:
Oyla:

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Bl açıksa twrp yükleyiniz ardından da romu. Forumda rehber mevcut. Karmaşık değil bi deneyin isterseniz.

Oyla:

Araf23

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Araf
Cihazım
Xaomi mi9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bl açıksa twrp yükleyiniz ardından da romu. Forumda rehber mevcut. Karmaşık değil bi deneyin isterseniz.
Pek anlamiyorun o işlerden Kaş yapayım derken göz cikarmiyalim şimdi farklı bi şekilde iletişime geçmek detaylı tarif etseniz ölümü acaba

Oyla:
Üst Alt