Yardım Xaomi Mi5 kulaklık jak girişi sorunu

• Konbuyu başlatan w1ub
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 2K

w1ub

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kazım
Cihazım
xaomi mi5
Konular
2
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi geceler.
Sorunum şudur ki bundan haftalar önce tamamen benim aptallığım yüzünden bu jak girişini mahvettim. Kulaklığım hiç bir şekilde temas etmiyor. Bazen çok zorlayıp temas ettirebiliyorum ama ses çok cızırtılı geliyor. Tamiri için etrafı arayıp soruşturdum biraz ama ne yazık ki daha önce bunun tamirini yapmış tecrübeli bir teknik servisci bulamadım. Hepsi bu işten "riskli" olduğu için kaçındı çünkü dediklerine göre jak girişini tamir etmek için ön camı ısıtarak çıkarmaları ardından jak girişini yapmaları lazımmış fakat bunun biraz tehlikeli olduğunu söyledikleri için hem benim hem de onların gönlü pek yoktu.
Ben de bunun üzerine intarnetten bir tane bu "Type-C" girişi sipariş etmek istedim. Biliyorsunuz mi6 larda kulaklık girişi şarj soketi altında. Ben de bu dönüştürücü aparatlardan alsam xaomi mi5 imi şarj soketini type-c girişi ile dönüştürsem sıkıntısız bir şekilde müzik dinleyebilir miyim? Yoksa bu özellik sadece xaomi mi6 larda mı var? mi5 ler için bu durum nasıl işliyor acaba?
Hepinize iyi geceler yeniden.

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
hocam bir denemek lazım benım gorusum ust tpc cevirme sadece mi6 has sanırım

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam bence deneyin, Type C kulakliklar çalıştığı için, Cevirici de calisabilir. Hatta Ses seviyesi daha yüksek bile olabilir 3.5mm çıkışa göre. Denemenizden zarar gelmez, Aliexpress den 1-1.5 dolarlik zarariniz olur en fazla, hatta çalışmaz ise bile ulkemizde aldiginiz fiyattan satabilirsiniz yani. Ben deneyin derim.

Oyla:

w1ub

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kazım
Cihazım
xaomi mi5
Konular
2