Yardım xaomi mi 9t telefonum güncellemeden sonra açılmıyor ve kendiliğinden unlocked hale geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seymayzc_

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
şeyma
Cihazım
xaomi mi 9t
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V8.1.0
Telefon Modeli
xaomi mi 9t
Bootloader Kilidi
Açık
Tamı tamına 2 gün önce hepsiburadadan sipariş etmiş olduğum Xaomi mi 9t model telefonum açıldığı andan beri yeni güncelleme var bildirimi veriyordu. İlk gün güncelledim ve Çince bir ekran belirdi. Güç tuşuyla beraber ses kısma tuşuna basılı tutunca kendine geldi. Ardından bugün tekrar güncelleme bildirimi gönderdi. Bildirimi yok etmeye çalıştım fakat işe yaramayınca güncellemeyi kabul ettim. Güncelleme anladığım kadarıyla gerçekleşti fakat bitince telefon açılmadı, hatta kendiliğinden unlocked hali geldi. Siyah bir ekranda 1-2 saattir yalnızca xaomi amblemi ve unlocked yazısı var. Yan tuşlarla her türlü kombinasyonu yaptım bir an düzelir gibi titriyor ve yine aynı ekran beliriyor ya da fastboot ekranı açılıyor. Rootlamak gibi bir isteğim yok kilidi kapatmak ve telefonu açmak istiyorum ama hiçbir şey yapamıyorum. Haliyle 2 günlük telefonu garantiye göndermekle uğraşmak da istemiyorum, ayrıca unlocked modundan dolayı garanti kapsamından çıkmış olabileceğinden bahseden yorumlar gördüm. Ne yapmam gerektiği konusunda bilgisi olan biri yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt