Yardım Xaomi mi 8 robot Yardım

Can bey

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xaomi mi 8
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mıuı 10
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar benzer konu açmıştım aklıma takıldı öğrenmek istiyorum bu konu da yardım talep ediyorum

1_) ben cihazı aldığım da kilit açık çıktı kutudan
Araştırdığım da delta garantili cihazlarda kilit açık çıkıyor kutudan çünkü 2_3 arkadaşım mi 8 aldı netten hepsi kilit açık

Ben şimdi root yapsam
Sonra garanti ye göndermek istediğim de yeni sistem yükleyip göndersem birşey anlaşılır mı kilit zaten açık çıktı kutudan

Yani samsunglarda knox sayacı varya 1 olunca bir daha düzeltmek zor oluyor bu cihazlarda da var mı böyle birşey

Diğer sorum root atınca illa telefonunuz sıfırlanıyor mu yani komple siliniyor mu bilgiler silinmeden root yapılmıyor muBu konuda beni aydınlatırsanız çok memnun olurum teşekkürler

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Delta servis root yetkisi alınmasını zaten garanti dışı saymıyor. Root yetkisi aldıktan sonra sıfırlamadan da gönderebilirsiniz.

Normal şartlarda root yetkisi almanız cihazınızı sıfırlamanızı gerektirmez ancak sisteme müdahale edeceğiniz için risk her zaman için var. Dolayısıyla yedek almanızı tavsiye ederim.

Oyla:

Can bey

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xaomi mi 8
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Delta servis root yetkisi alınmasını zaten garanti dışı saymıyor. Root yetkisi aldıktan sonra sıfırlamadan da gönderebilirsiniz.

Normal şartlarda root yetkisi almanız cihazınızı sıfırlamanızı gerektirmez ancak sisteme müdahale edeceğiniz için risk her zaman için var. Dolayısıyla yedek almanızı tavsiye ederim.

Forum da bir arkadaş root bölümü açmış
Root yapmak cihazını sıfırlar diye birşey söylemiş o yüzden Samsung cihazda root yapınca sıfırlama olmuyor ya o bakıma sıfırlanırsa tekrar yükle falan zor olur diye

Oyla:
Üst Alt