Yardım xaiomi mi5

laedri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bünyamin
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
telefonu yeni aldım.hanımda benim telefon geçmişini sürekli netten takip ettiği için bir numaraya mesaj gönderdiğimi söylüyor ama tabiki benim haberim yok(araştırdığım kadarıyla mi cloudla alakalı bişey olsa gerek fazla anlamadığım için)....hesabı için oturum açma hatası diye durmadan üste bildirim geliyor.nasıl halledebilirim acaba.şimdiden teşekkürler.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
telefonu yeni aldım.hanımda benim telefon geçmişini sürekli netten takip ettiği için bir numaraya mesaj gönderdiğimi söylüyor ama tabiki benim haberim yok(araştırdığım kadarıyla mi cloudla alakalı bişey olsa gerek fazla anlamadığım için)....hesabı için oturum açma hatası diye durmadan üste bildirim geliyor.nasıl halledebilirim acaba.şimdiden teşekkürler.

Mi Hesabını Doğrulama Amaçlı, Telefon Numaranızı Kaydetme Amaçlıdır. 1 Kere Giriş Yapıp, Sms ile Onaylandığında Bir Daha Ücret Kesmez. Lakin Her Rom Yüklemede (Otalar Hariç) Mi Hesabınızı Açarken Yine Sms Atıp, Faturaya Yansıtacaktır.

Aşağıdaki Linkten Giriş Yaparak, Telefon Numaranızı Ekleyin ve Bilgileri Düzenleyin ;)

Son düzenleme:
Oyla:

laedri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bünyamin
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok teşekkür ederim hocam alakanız için inşallah hallolur.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam bir de kişisel ricam olsa sizden... Eşinize forumdan bahsetmeseniz? Yani böyle bir yerin olduğunu hiç bilmese :) Malum arada bizim eşlerimiz falan da gelip bakıyorlar, burada neler oluyor hangi bilgiler paylaşılıyor falan inceliyorlar. Telefon geçmişi takibi gibi düşüncelerden bizimkilerin hiç haberi olmasın bence :?

Oyla:

laedri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bünyamin
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hemen silin konuyu hocam biz yakayı ele verdik siz kendinizi kurtarın :)

Oyla:
Üst Alt