Soru X7 Pro Hk.

eminmertcanyilmaz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mertcan
Cihazım
13t Pro
Konular
19
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
-
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba herkese iyi forumlar ...

Bir süredir samsung cihaz kullanıyorum cihaz değiştirme gibi bir karar aldım ama malum fiyatlar oldukça yüksek. Reklamını gördüğüm Poco X7 Pro cihazı hoşuma gitti İron Man versiyonunu görmüştüm. Fakat bazı haberlerde Poco için güncelleme daha gelmeyecek diye bir ibare gördüm doğruluğunu teyit edemedim bilgisi olan birileri beni aydınlatabilir mi ? Ek olarak cihaz hakkında bir fikri olan var mı

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Hocam illa xiaomi alacaksanız bütçe var ise mi serisinden şaşmayın derim. Bende x6pro var ve en son güncellemeleri poco serisi alıyor. Düşünün daha hos2 yi bile almadı ki bu x6pro için amiral gemisi killer diyorlardı. 3 4 sene güncelleme sözleri var 1 yıldır 3 4 kere güvenlik güncellemesi verdiler okadar. Bana sorarsanız samsung s seriden şaşmayın.

Oyla:

adilkahraman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adil
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
12
Fiyat performans olarak bakıyorsanız gerek X6 pro gerekse de x7 pro (şuan x7 pro daha cazip tabiki) baya iyi, X6 pro kullanıyorum güncelleme konusunda biraz zayıf olabilir ama güncelleme alıyor, teknik özellik olarak ddr5x ram ve ufs 4.0 depolama şuan sadece en üst cihazlarda kullanılıyor, ekran 12 bit (68 milyar renk) amoled zaten sadece kamera konusunda orta diyebiliriz o da fiyattan kırmak için mecburlar zaten. Ben şuan 20 bin civarında tel alacaksam kesinlikle x7 pro alırdım.

Oyla:
Üst Alt