Yardım X6 5G Miui 14'e Dönmek

gnydnyunus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Note 10 pro
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.9.0
Telefon Modeli
Pocophone X6 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba. Şuan hyper 1.0.9.0 kullanıyorum. Sürümde hatalar var. Mesela gece modu durup dururken devreye giriyor. Galeride sildiğim şeyler geri yükleniyor. Çok saçma durumlar can sıkıcı şeyler. Sizce temiz bir format mı atmalıyım yoksa miui 14 e dönmeli miyim? Telefon ilk miui ile gelmişti. Sizin fikiriniz nedir. Bir kaç sorum daha var böyle aklıma gelmiyo ama gelince paylaşıcam.

KAWASAKİ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
CAN
Cihazım
Note 13 pro+
Konular
0
Hyperos tan pek memnun değil kullanıcılar bende hyperos güncellemesi yapacaktım ama yorumları okuyunca vazgeçtim

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Dönebiliyorsanız beklemeyin.
Arkadaşlar merhaba. Şuan hyper 1.0.9.0 kullanıyorum. Sürümde hatalar var. Mesela gece modu durup dururken devreye giriyor. Galeride sildiğim şeyler geri yükleniyor. Çok saçma durumlar can sıkıcı şeyler. Sizce temiz bir format mı atmalıyım yoksa miui 14 e dönmeli miyim? Telefon ilk miui ile gelmişti. Sizin fikiriniz nedir. Bir kaç sorum daha var böyle aklıma gelmiyo ama gelince paylaşıcam.
Dönebiliyorsanız beklemeyin, zaten saydığınız hatalarla cihaz kullanılmaz. Yada yüklemeyi temiz format şeklinde baştan yapın, eğer güncelleme şeklinde geçtiyseniz çok hatalar oluşuyor romlarda.

Oyla:

gnydnyunus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Note 10 pro
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dönebiliyorsanız beklemeyin.

Dönebiliyorsanız beklemeyin, zaten saydığınız hatalarla cihaz kullanılmaz. Yada yüklemeyi temiz format şeklinde baştan yapın, eğer güncelleme şeklinde geçtiyseniz çok hatalar oluşuyor romlarda.
Temiz formattı bi deneyeyim duruma göre miui 14 e dönüş yapıcam, teşekkürler hocam.

Oyla:

flankes21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
ben hyperos tan miui dönünce ekranda yeşil çizgiler oluyor sebebini bulamadım henüz

Oyla:
Üst Alt