Yardım X3 Pro MİUİ Sürüm düşürme

Offset

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ 13.0.4 Stable Beta
Telefon Modeli
X3 PRO
Bootloader Kilidi
Kapalı
Cihazımda Türkiye garantili miui global 13.0.3 vardı bunu 13.0.4 e yükselttim ve pişmanım miui 13 den geri miui 12.5.9 global versiyona geçmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz bootloader kilidini hiç açmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazımda Türkiye garantili miui global 13.0.3 vardı bunu 13.0.4 e yükselttim ve pişmanım miui 13 den geri miui 12.5.9 global versiyona geçmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz bootloader kilidini hiç açmadım
Türkiye imei kayıtlı*

Son düzenleme:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Garantili ise bootloader kilidi açmak cihazı garanti dışı bırakır bunu biliyorsanız anlatayım veya rehber atayim

Oyla:

Offset

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantili ise bootloader kilidi açmak cihazı garanti dışı bırakır bunu biliyorsanız anlatayım veya rehber atayim
Garantisi gitmeyecek sekilde düşürmenin bir yolu yokmudur veya tüm işlemleri halletikten sonra kilidi kapatıp devam edemezmiyiz

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Garantisi gitmeyecek sekilde düşürmenin bir yolu yokmudur veya tüm işlemleri halletikten sonra kilidi kapatıp devam edemezmiyiz
Hoc garanti gitmeden yontemi var ama tavsiye etmem internetten bakipta yapmayın şuan en güvenli yöntem garantiye verin isterseniz birde bataryayı değiştirirsiniz garantiden veya direk yazılımsal sorundan verin eski sürüm yükleyip verirler 2 güne hallolur büyük ihtimalle

Oyla:

Offset

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hoc garanti gitmeden yontemi var ama tavsiye etmem internetten bakipta yapmayın şuan en güvenli yöntem garantiye verin isterseniz birde bataryayı değiştirirsiniz garantiden veya direk yazılımsal sorundan verin eski sürüm yükleyip verirler 2 güne hallolur büyük ihtimalle
Batarya değişimi ücretsiz mi

Oyla:
Üst Alt