Yardım X3 pro Cihazım kafayı yedi lütfen yardım edin

burakd13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak demire
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
13.0.3
Telefon Modeli
Poco x3 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Cihazım ana kart arızası verdi GENPA teknik servise verdim yeni ana kart takıldı o günden sonra cihazda sarj dayanmıyor kullanım olmaksızın sarj bitiyor. Cihazı gece uyumadan önce kapatıyorum %70-80 bandında bir sarjda sabah uyandığımda sarj sıfırlanmış oluyor. Garantiye bu sebeble 2 sefer gönderdim ama herhangi bir çözüm bulunması bugün akım değerlerine baktılar cihazın akım değerleri de normal diyorlar. Ama sarjım kullanım olmaksızın bitiyor batarya orjinal 2 ay önce değişti

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Cihazınız garantili olduğu için buradan fazla bir seçenek sunamayabiliriz size. Yeniden servise vermeniz gerekmekte, boot kilidini açıp rom değişin desem garanti dışı kalır, root yapın bazı uygulamalar ile optimize edin diyeceğim, bunun için boot açık olmalı. Bence cihazı bir süre daha kullanmaya devam edin, batarya yeni değiştiğinden, tam olarak randıman alabilmeniz için bataryayı biraz zorlayın, oyun, film vs. şeylerle bitirip %10 seviyelerinde şarja takarak bu döngüyü tekrarlayın. Eğer düzelme olmazsa, yeniden servise verin, düzenli olarak aynı sorunla servise giden cihazlarda değişim işlemi yapılıyor.

Oyla:
Üst Alt