Uygulama WPSApp - Wps kontrol uygulaması

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

WPSApp uygulaması ile çevrenizdeki modemlerin WPS özelliğinin açık olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

WPSApp uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan WPS destekli modemlerin listesini görebilir, modeminizin güvenliğini test edebilirsiniz.

WPS destekli modemler, uzun ve karmaşık şifreler yerine sadece sayılardan oluşan daha kısa şifreler ile bağlantı kurabilmenizi sağlıyor. Modeminizde bu özellik varsa ve açık konumdaysa, güvenlik anlamında riskli durumda olabilirsiniz. Önceden belirlenmiş 8 basamaklı bir PIN numarası sunan WPS özelliği, internet üzerinden kolayca bulunabilir şifreler oluyor. Bu özelliği kullanmasını bilen bazı kişiler, modeminize kolayca erişerek hem internet bağlantınıza ortak olabilir hem de kişisel verilerinizin güvenliğini riske atabilir.

WPSApp uygulaması, etrafınızda bulunan modemleri tarayarak WPS özelliğinin açık olup olmadığını sizlere sunuyor. WPS protokolü devre dışı bırakılan güvenli ağlar ve aktif olan ağları bu şekilde görüntüleyerek, kolayca bağlantı kurabiliyorsunuz. Kendi modeminizde bu özelliği kapatarak korunabilirsiniz, fakat yine de açık durumdayken bağlantı kurmayı denemek için WPSApp uygulamasını kullanabilir ve modeminizin güvenli olduğundan emin olabilirsiniz.

İndirme Linkleri:

burakmi5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5Prime
Konular
2
bu işlerin kitabını yazmış biri olarak boş uygulama çünkü çalışmıyor.

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
bu işlerin kitabını yazmış biri olarak boş uygulama çünkü çalışmıyor.
Çalışmamasının nedeni üreticilerin açıkları kapatıp modemlerini güncellemeleri, çok nadir de olsa arada hâlâ güncellenmemiş ve açığa karşı savunmasız modemler mevcut. Asus, Huawei, TP-Link gibi markalar bile etkileniyordu bazı modellerinde, bir kaç yıl öncesine kadar bizzat kendi kullandığım Asus DSL-N12U modelinde işe yarıyordu fakat ben bilgim olduğundan wps pini değiştirmiştim.
Eskiden üreticiler modemler için mac adresini baz alarak sabit bir algoritma ile pin üretiyordu, bu algoritmayı kullanarak deneme yapabilen sayılı pc ve android uygulaması vardı fakat iyice yaygınlaştıkça üreticiler hızlı bir şekilde önlem alabildi. Daha çok pc üzerinde bruteforce diye bilinen, sürekli farklı şifre/pin deneme yöntemleri ile çalışan uygulamalar mevcuttu, bunun önüne geçebilmek için öncelikle pin deneme hakkına kısıtlama getirdi bazı üreticiler fakat algoritma çözülünce bazıları wps özelliğini varsayılan olarak kapalı konuma getirdi.

Buyrun TP-Link kullanan bir modemden yeni aldığım ekran görüntüsü,

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-08-25-15-17-25-658_com.themausoft.wpsapp.jpg
    Screenshot_2022-08-25-15-17-25-658_com.themausoft.wpsapp.jpg
    311,9 KB · Görüntüleme: 9

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Çalışmamasının nedeni üreticilerin açıkları kapatıp modemlerini güncellemeleri, çok nadir de olsa arada hâlâ güncellenmemiş ve açığa karşı savunmasız modemler mevcut. Asus, Huawei, TP-Link gibi markalar bile etkileniyordu bazı modellerinde, bir kaç yıl öncesine kadar bizzat kendi kullandığım Asus DSL-N12U modelinde işe yarıyordu fakat ben bilgim olduğundan wps pini değiştirmiştim.
Eskiden üreticiler modemler için mac adresini baz alarak sabit bir algoritma ile pin üretiyordu, bu algoritmayı kullanarak deneme yapabilen sayılı pc ve android uygulaması vardı fakat iyice yaygınlaştıkça üreticiler hızlı bir şekilde önlem alabildi. Daha çok pc üzerinde bruteforce diye bilinen, sürekli farklı şifre/pin deneme yöntemleri ile çalışan uygulamalar mevcuttu, bunun önüne geçebilmek için öncelikle pin deneme hakkına kısıtlama getirdi bazı üreticiler fakat algoritma çözülünce bazıları wps özelliğini varsayılan olarak kapalı konuma getirdi.

Buyrun TP-Link kullanan bir modemden yeni aldığım ekran görüntüsü,
Android sürümünüz kaç ? 8 den sonrasında wps kaldırmışlardı çünkü.

Son düzenleme:

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Şifreyi

Android sürümünüz kaç ? 8 den sonrasında wps kaldırmışlardı çünkü.
Android 12, xiaomi.eu rom(13.0.5.0) kullanıyorum. Evet bir ara öyle sorunlar oluyordu önceki telefonumda(Mi6) farklı romlarda, liste boş çıkıyordu ve uygulamanın Play Store sayfasında da belirtiyordu durumu. O zamanlar kendim priv-app içerisinden AuthManager ve tam hatırlayamadığım bir kaç uygulamayı bir önceki Android sürümünden alıp değiştirerek çözmüştüm. Şimdi PlayStore sayfasına baktığımda Android 9/10 için root izni olması durumunda kullanılabileceği yazıyor, kesin bir bilglim olmasa da kendisi gerekli dosyaları root ile ekliyor olabilir.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Android 12, xiaomi.eu rom(13.0.5.0) kullanıyorum. Evet bir ara öyle sorunlar oluyordu önceki telefonumda(Mi6) farklı romlarda, liste boş çıkıyordu ve uygulamanın Play Store sayfasında da belirtiyordu durumu. O zamanlar kendim priv-app içerisinden AuthManager ve tam hatırlayamadığım bir kaç uygulamayı bir önceki Android sürümünden alıp değiştirerek çözmüştüm. Şimdi PlayStore sayfasına baktığımda Android 9/10 için root izni olması durumunda kullanılabileceği yazıyor, kesin bir bilglim olmasa da kendisi gerekli dosyaları root ile ekliyor olabilir.
Root var bu program için mi öyle demişler ? Eğer öyleyse deniyeyim.

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Root var bu program için mi öyle demişler ? Eğer öyleyse deniyeyim.
Evet, Play Store sayfasında öyle yazıyor fakat orada sadece 9/10 diye belirtilmiş, bende A12 ile çalışıyor yine de sorunsuz.
You just need to be a Root user to see the passwords, to connect on Android 9/10 and for some extra function.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Evet, Play Store sayfasında öyle yazıyor fakat orada sadece 9/10 diye belirtilmiş, bende A12 ile çalışıyor yine de sorunsuz.
Deniyelim bakalım. Sadece pin ile deniyorsunuz değil mi ?

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Deniyelim bakalım. Sadece pin ile deniyorsunuz değil mi ?
Evet pin ile deniyorum, root ve root olmayan seçenekler mevcut fakat farkını bilmiyorum. Root seçeneği ile deneyince bağlı olduğunuz wifi ağından çıkmanızı istiyor, daha önce böyle değildi. Pixie Dust seçeneği var listede, önceki telefonumda wifi için sorun yapmıştı bu seçenek ve tekrar rom yükleyerek çözmüştüm ancak o yüzden pin dışındaki seçenekleri denemenizi önermem.

Üst Alt