Yardım Wp kod gelmesi

Yeniceli44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yeniceli4455
Cihazım
Redmi not 8
Konular
21
telefonuma sürekli vatsap kodu geliyo telefonum araniyor wp ye giremiyorum lutfen yardimci olum kod gelmiyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Bu nasıl mesajdır arkadaşım. Mod düzeltmesi bile yapılmış ama hala bir şey anlaşılmıyor.
Şimdi kod geliyormu gelmiyormu? Anlaşılır ve açık şekilde, birde imla kurallarına göre yazarsınız yardımcı olabiliriz.

Oyla:

Yeniceli44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yeniceli4455
Cihazım
Redmi not 8
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kod
Bu nasıl mesajdır arkadaşım. Mod düzeltmesi bile yapılmış ama hala bir şey anlaşılmıyor.
Şimdi kod geliyormu gelmiyormu? Anlaşılır ve açık şekilde, birde imla kurallarına göre yazarsınız yardımcı olabiliriz.
kod gelmiyor ve watsaba giremiyorum onceden surekli kod geliyordu simdi kodda gelmiyor birileri fazla deneyip spam yedirtti galiba yardimci olursanız sevinirim

Oyla:

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Kod gelmemesinin veya geç gelmesinin ilk sebebi şebekenin iyi çekmemesidir. Bu durumda 4,5 G de iseniz ya hiç gelmez yada saatler sonra gelebilir. Önce şebekenin iyi çektigi bir yere geçin, bunu yapamiyorsaniz şebekeyi 3g veya 2 g ye geçirin.
Bazen sunucudaki bir hata veya yoğunluk buna sebep olur, bir süre bekleyip tekrar deneyin.

Oyla:

Yeniceli44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yeniceli4455
Cihazım
Redmi not 8
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kod gelmemesinin veya geç gelmesinin ilk sebebi şebekenin iyi çekmemesidir. Bu durumda 4,5 G de iseniz ya hiç gelmez yada saatler sonra gelebilir. Önce şebekenin iyi çektigi bir yere geçin, bunu yapamiyorsaniz şebekeyi 3g veya 2 g ye geçirin.
Bazen sunucudaki bir hata veya yoğunluk buna sebep olur, bir süre bekleyip tekrar deneyin.
hocam baska cihazdan denesek olurmu cok saolun bu arada

Oyla:

Yeniceli44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yeniceli4455
Cihazım
Redmi not 8
Konular