Yardım Wp Kayan bildirimlerim dokunmadığım halde yok oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MoonKnight

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatma
Cihazım
Poccof5 pro
Konular
3
WhatsApp kayan bildirimleri geldikten sonra yok oluyor.
Yukarıdan görüyorum ama okundu olarak işaretlemiyorum, kaydırmıyorum, WhatsApp'ın içerisine girmiyorum.
WP ile ilgili tüm bildirimler açık.
Kayan bildirimlere dokunmadığım halde yok oluyor. Nedeni nedir? Nasıl düzelecek çok önemli bir konu benim için yardımcı olur musunuz?
Şöyle bir şey oldu :
2 günlük bir bildirim vardı kayan bildirim olarak yukarıda duruyordu (WP içerisine girmedim okundu olarak işaretlemedim) bir mesaj geldi. Farklı bir gruptan mesajı okundu olarak işaretlemediğim ve içerisine girmediğim halde 2 günlük bildirimler dururken yeni gelen mesaj yok oldu.Yardım ederseniz çok sevinirim çok önemli benim için

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
22
WhatsApp kayan bildirimleri geldikten sonra yok oluyor.
Yukarıdan görüyorum ama okundu olarak işaretlemiyorum, kaydırmıyorum, WhatsApp'ın içerisine girmiyorum.
WP ile ilgili tüm bildirimler açık.
Kayan bildirimlere dokunmadığım halde yok oluyor. Nedeni nedir? Nasıl düzelecek çok önemli bir konu benim için yardımcı olur musunuz?
Şöyle bir şey oldu :
2 günlük bir bildirim vardı kayan bildirim olarak yukarıda duruyordu (WP içerisine girmedim okundu olarak işaretlemedim) bir mesaj geldi. Farklı bir gruptan mesajı okundu olarak işaretlemediğim ve içerisine girmediğim halde 2 günlük bildirimler dururken yeni gelen mesaj yok oldu.Yardım ederseniz çok sevinirim çok önemli benim için
Bu kısımdaki ayarlar bu şekilde açık mi? Açık değilse WhatsApp bildirim ayarlarından bu bildirim seçeneklerini aktif ve alta indikçe bir çok bildirim türü çıkacak. Onlara da girip gerekli olduğunu düşündüğünüz bütün bildirimleri açın. Eğer işe yaramazsa WhatsApp yedeğinizi alıp cihazından WhatsAppı kaldırın tekrar yükleyin. Yedek alma kısmında dikkatli olun. Google hesabınızı, varsa şifreleme anahtarınızı bilmenizde fayda var.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MoonKnight

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatma
Cihazım
Poccof5 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kısımdaki ayarlar bu şekilde açık mi? Açık değilse WhatsApp bildirim ayarlarından bu bildirim seçeneklerini aktif ve alta indikçe bir çok bildirim türü çıkacak. Onlara da girip gerekli olduğunu düşündüğünüz bütün bildirimleri açın. Eğer işe yaramazsa WhatsApp yedeğinizi alıp cihazından WhatsAppı kaldırın tekrar yükleyin. Yedek alma kısmında dikkatli olun. Google hesabınızı, varsa şifreleme anahtarınızı bilmenizde fayda var.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hepsi acik , silip yukledim guncelleme vs her seyini yaptim,onceden tum bildirimler dokunmadigim halde yok oluyordu.silip yukledikten sonra bazıları yok olup bazıları kalıyor.Wp icerisine falan da girmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt