Yardım WP 'de Fotoğraf atamıyorum

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
98
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU 2.0.215
Telefon Modeli
15u
Bootloader Kilidi
Açık
Whatsapp 'da galeri deki fotoğrafları atmak istediğim de hata vermeden mesaj ekranına geri geliyor. Eu rom 2.0.215 sürümdeyim

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
98
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Atmak derken hocam? Whatsapp'tan birine fotoğraf göndermeye çalışıyorsunuz değil mi?
Evet göndermek demek istedim. Sorun anladığım kadarıyla medya seçiciden kaynaklı ama çözümü nasıl olucak bilmiyorum

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Evet göndermek demek istedim. Sorun anladığım kadarıyla medya seçiciden kaynaklı ama çözümü nasıl olucak bilmiyorum
Son zamanlarda çok yaygınlaştı bu sorun hocam. Son kullanılan uygulamaları temizleyip gönderin.

Muhtemelen medya seçicide çıkan uygulamalardan birinde bir sorun var ve medya seçim ekranının çökmesine neden oluyor. Son kullanılan uygulamaları temizleyip önbelleği boşalttığınızda hata veren uygulama da kapanmış oluyor ve işinizi görebiliyorsunuz ama geçici bir çözüm bu. Uygulama arka planda açıldığında yeniden aynı sorun başlıyor. Eğer hangi uygulamanın bu hataya neden olduğunu tespit edebilirseniz lütfen paylaşın.

Oyla:

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
98
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son zamanlarda çok yaygınlaştı bu sorun hocam. Son kullanılan uygulamaları temizleyip gönderin.

Muhtemelen medya seçicide çıkan uygulamalardan birinde bir sorun var ve medya seçim ekranının çökmesine neden oluyor. Son kullanılan uygulamaları temizleyip önbelleği boşalttığınızda hata veren uygulama da kapanmış oluyor ve işinizi görebiliyorsunuz ama geçici bir çözüm bu. Uygulama arka planda açıldığında yeniden aynı sorun başlıyor. Eğer hangi uygulamanın bu hataya neden olduğunu tespit edebilirseniz lütfen paylaşın.
Çalışan bir medya seçici uygulamasını yüklesem olur mu acaba ?

Oyla:
Üst Alt