Çözüldü WP BİLDİRİMDEN CEVAPLAYINCA MESAJ GİTMİYOR GİBİ GÖZÜKÜYOR

hallocan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Note 11 ProPlus
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.9.UNOMİXM
Telefon Modeli
Redmi note 13 pro plus 5g
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar değerli forum üyeleri. Sorunun ekran kaydını ekte vereceğim ama kıda bir özet geçmek gerekirse başlıkta yazdığı gibi, bildirimden cevapla yaptığım zaman, mesaj gitmiyor gibi gözüküyor. Bir türlü çözümü bulamadım. Cihazım redmi note 13 pro plus 5g, aynı telefon arkadaşımda da var ve onda böyle bir sorun yok, bazen gelen mesaj bildirimleri kilit ekranından kayboluyor buda farklı bir sorun. Yaşayan yada çözümü bilen varsa yardımcı olursa mutlu olurum.

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2024-12-21-17-41-04-135~2.mp4
    8,8 MB · Görüntüleme: 1
Çözüm
Uygulamaları Yönet kısmından WhatsApp uygulamasını bulduktan sonra bildirimler kısmına girerek Sessiz Bildirimler'i aktif edeceksiniz. Bunu yaptığınızda WhatsApp aramaları bir arama gibi gelmiyor, yani ekranda değil de yalnızca kayan bildirimlerde beliriyor ancak bu sorununuzu da ortadan kaldırıyor. Ben de öncesinde sessiz bildirimler açık kullanıyorken bildirim çubuğundan cevap verebiliyordum lakin aramalar gelmiyordu. Kapattım. Aramalar düzeldi, bu kez mesajlara bildirim çubuğundan cevap veremez oldum 😂😂

hayretlericerisindeyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
4
Uygulamaları Yönet kısmından WhatsApp uygulamasını bulduktan sonra bildirimler kısmına girerek Sessiz Bildirimler'i aktif edeceksiniz. Bunu yaptığınızda WhatsApp aramaları bir arama gibi gelmiyor, yani ekranda değil de yalnızca kayan bildirimlerde beliriyor ancak bu sorununuzu da ortadan kaldırıyor. Ben de öncesinde sessiz bildirimler açık kullanıyorken bildirim çubuğundan cevap verebiliyordum lakin aramalar gelmiyordu. Kapattım. Aramalar düzeldi, bu kez mesajlara bildirim çubuğundan cevap veremez oldum 😂😂

Oyla: Çözüm

hallocan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Note 11 ProPlus
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deneyeceğim hocam, sonucu yazarım teşekkürler

Oyla:

hallocan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Note 11 ProPlus
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim düzeldi, bildirim kaybolması hakkında bir fikriniz var mı hocam, birde benim bu cihazda süper duvar kağıtları seçeneği yok, siz bilgili birine benziyorsunuz aydınlatırsanız memnun olurum

Oyla:
Üst Alt