Yardım Wowifi etkinleştirme

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Slmlar herkese.Forumda volte konusundan volteleri hallettik.Ama wowifi kullanan gormedim daha.Sanirim miui desteklemiyor.Yabanci forumlardada araştirdim.Şöyle bi konu denk geldi.

Konuda eski surum miui 8 bir redmi note 3 de bu özellik mevcutmuş.Sürüm bilgisini paylaşmış arkadaş.Şuda fastboot rom dosyası

Bu konuda tecrübeli üstadlar bi baksalar.Belki aktivasyon için bir port zip dosyası falan yapabilirler.Şimdiden yardımcı olanlara ve olmaya çalisanlara teşekkürlerhandshake~~:)

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Geri bildirim uygulamasından VoWiFi için öneri seçip talep oluşturmak gerek. Yoksa eklemezler gibime geliyor.

Oyla:

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geri bildirim uygulamasından VoWiFi için öneri seçip talep oluşturmak gerek. Yoksa eklemezler gibime geliyor.
Walla beta kullaniyorum.Herhafta geri bildirim yapiorumsmoking~~ama bi gelişme yok tabiki:)
[doublepost=1518026571,1517939226][/doublepost]Codered hocam bu konuda bisey yapabilirmiyiz.Bi yol gosterseniz kendimde ugrasabilirim.:)

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Hiçbir fikrim yok hocam :Pdrunk~~

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Vowifi özelliğinin xioami telefonlarda olmaması, pek bir kayıp yaşatmıyor, benim kullanım ihtiyaçlarıma göre... wifi'den whatsapp kullanımı yeterli oluyor, bana.

Ancak xioami markasının, bu özellik kullanımında, diğer markalardan geri kalmaması için, vowifi özelliğinin de eklenmesi gerekir. Vowifi özelliği sonraki sürümlerde gelir diye tahmin etmekteyim.

Oyla:
Üst Alt