Çözüldü Wipe data sonrası hala ekran kilidi istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DSStepway

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi6
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, yıllardır girdiğim ekran desenini telefon bugün kabul etmemeye başladı bende mecbur wipe data yaptım ve herşeyi sildim fakat hala desen şifresini istiyor. Onun yerine google hesabınla giriş yap kısmı var, gmail'e giriyorum ama bu sefer de telefonunuza gelen bildirimi onaylayın diyor. Telefonu açamıyorum bildirimi nasıl onaylayacacağım anlamadım ? Çıkmaz bir durumdayım, yardımlarınızı bekliyorum. Telefonum, Redmi Note 9 Pro.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Merhaba, yıllardır girdiğim ekran desenini telefon bugün kabul etmemeye başladı bende mecbur wipe data yaptım ve herşeyi sildim fakat hala desen şifresini istiyor. Onun yerine google hesabınla giriş yap kısmı var, gmail'e giriyorum ama bu sefer de telefonunuza gelen bildirimi onaylayın diyor. Telefonu açamıyorum bildirimi nasıl onaylayacacağım anlamadım ? Çıkmaz bir durumdayım, yardımlarınızı bekliyorum. Telefonum, Redmi Note 9 Pro.
telefonu kapat hattı başka telefona tak 3-5 saat sonra dene

Oyla:

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Desen kilidini kaldırmak için format data yapmanız gerekli, wipe değil. Google hesabı sorununuz için de telefonun numaranız ekliyse sms ile kod isteyin, ekli ve pasif görünüyorsa farklı bir cihazdan(mümkünse bilgisayar) Google hesabınıza giriş yaparak güvenlik bölümüne gelip cihazlarınızı bulun ve kullanmadığınız tüm cihazlardan oturum kapatın, aktif olacaktır. Telefon ekli değilse yine aynı adresten oturum açma seçeneklerinden 2 adımlı doğrulamaya girerek ekleyebilirsiniz.

Oyla:

DSStepway

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl oldu bilmiyorum ama google'dan çok fazla bildirim isteyince bildirim kısmı bloke oldu ve diğer seçeneğine tıkladım kendi kendine açıldı. Sorun çözülmüştür.

Oyla: Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt