Yardım WİPE DATA FAİLED hatası

nyzcmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
niyazi
Cihazım
note 11 pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
xiaomi note 11 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonumu kullanırken aniden dondu ve sürekli yeniden başlatmaya başladı.
1-)Ben de Recovery menüsüne girip REBOOT yaptım fakat yine aynı döngüde açılıp kapanmaya devam etti.
2-) Yine aynı menüden SAFE MODE girmeyi denedim fakat safe mode da açılmadı ve yine döngüye devam etti.
3-) PC suit uygulamasını indirdim telefonu gördü. Fakat android güncellemesi istedi. Güncellemeyi açtım bi 5 dk %0 da kalınca güncellenmeyi iptal et e tıkladım ve iptal ettim.
ardından tekrar 1 ve 2 seçenekteki adımları denedim fakat sonuçlar yine aynı idi.

4-)Ben de bu sefer mecburen daha önce çözdüğüm gibi WİPE DATA yapmayı denedim fakat ilk denememde %5 de sonrakilerde %11 ve %13 te '' WİPE DATA FAİLED'' hatası vermeye başladı. Birkaç kere denedim fakat sonuç yine aynı.
%13 de patlıyor.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
(BU GÖRÜNTÜYÜ YOUTUBEDE BULUP KESİP PAYLAŞTIM. ORİJİNALİNİ DE BIRAKIYORUM.)
(ORİJİNALİ---->
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
)

Şu an hala telefon kendi kendine başlatıyor. mi logosundan sonra tekrar kendini başlatıyor. Wipe data yapamıyorum.

ŞU AN KÖYDEYİM, EVDE PC DIŞINDA İLETİŞİM ARACIM YOK. AİLEMLE DAHİ GÖRÜŞEMİYORUM. LÜTFEN YARDIM EDİN.

(Telefonum tr cihazı. Xiaomi TR den almıştım. içi orijinal herhangi bir şey yüklemedim daha önce.)

alibeyo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 12
Konular
12
Donanımsal olabilir bu cihaz kendiliğinden yazılımı bozulmaz. Siz her hangi bir işlem yaptınız mı?

Oyla:

nyzcmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
niyazi
Cihazım
note 11 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanımsal olabilir bu cihaz kendiliğinden yazılımı bozulmaz. Siz her hangi bir işlem yaptınız mı?
hayır, bozulmadan önce hiçbir işlem yapmadım. bozulduktan sonra da yukarıda saydığım işlemleri yaptım. miu phone asistan uygulamasını indirip çıkan seçeneğe evet dedim. android sürümü güncellemey çalıştı fakat 5 dk boyunca %0 da kalınca işlemi iptal ettim. Aynı videodaki sorunu alıyorum. nedir bu sorun? bu videoyu bulduğum kişi hesabında video başlığına brick falan yazmış.

Donanımsal olsa bile wipe datayı gerçekleştirmiş olması gerekmez miydi?

Oyla:
Üst Alt