Yardım WİPE DATA FAİLED hatası (GÜNCELLL)

nyzcmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
niyazi
Cihazım
note 11 pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
xiaomi note 11 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonumu kullanırken aniden dondu ve sürekli yeniden başlatmaya başladı.
1-)Ben de Recovery menüsüne girip REBOOT yaptım fakat yine aynı döngüde açılıp kapanmaya devam etti.
2-) Yine aynı menüden SAFE MODE girmeyi denedim fakat safe mode da açılmadı ve yine döngüye devam etti.
3-) PC suit uygulamasını indirdim telefonu gördü. Fakat android güncellemesi istedi. Güncellemeyi açtım bi 5 dk %0 da kalınca güncellenmeyi iptal et e tıkladım ve iptal ettim.
ardından tekrar 1 ve 2 seçenekteki adımları denedim fakat sonuçlar yine aynı idi.

4-)Ben de bu sefer mecburen daha önce çözdüğüm gibi WİPE DATA yapmayı denedim fakat ilk denememde %5 de sonrakilerde %11 ve %13 te '' WİPE DATA FAİLED'' hatası vermeye başladı. Birkaç kere denedim fakat sonuç yine aynı.
%13 de patlıyor.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
(BU GÖRÜNTÜYÜ YOUTUBEDE BULUP KESİP PAYLAŞTIM. ORİJİNALİNİ DE BIRAKIYORUM.)
(ORİJİNALİ---->
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
)

Şu an hala telefon kendi kendine başlatıyor. mi logosundan sonra tekrar kendini başlatıyor. Wipe data yapamıyorum.

ŞU AN KÖYDEYİM, EVDE PC DIŞINDA İLETİŞİM ARACIM YOK. AİLEMLE DAHİ GÖRÜŞEMİYORUM. LÜTFEN YARDIM EDİN.

(Telefonum tr cihazı. Xiaomi TR den almıştım. içi orijinal herhangi bir şey yüklemedim daha önce. )

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Kendi kendine recovery ekranına düşen cihazlarda ilk tuşlara bakmak gerekir. tamirciye gösterin. (Biliyorum evet tuşlar basıyor)

Oyla:

nyzcmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
niyazi
Cihazım
note 11 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi kendine recovery ekranına düşen cihazlarda ilk tuşlara bakmak gerekir. tamirciye gösterin. (Biliyorum evet tuşlar basıyor)
olabilir ama wipe data neden atmıyor ki. neden hata veriyor?

ayrıca wipe data %13 e kadar gelip hata verdi. içindeki veriler silinmiş midir yoksa duruyor mudur?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
olabilir ama wipe data neden atmıyor ki. neden hata veriyor?

ayrıca wipe data %13 e kadar gelip hata verdi. içindeki veriler silinmiş midir yoksa duruyor mudur?
Wipe data yapmıyorsa emmc arızasıdır diye tahmin ediyorum. Zaten en başta telefoncu yazılım yüklemeyi dener sonra donanım kontrol eder. Tamire gösterin

Oyla:

nyzcmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
niyazi
Cihazım
note 11 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wipe data yapmıyorsa emmc arızasıdır diye tahmin ediyorum. Zaten en başta telefoncu yazılım yüklemeyi dener sonra donanım kontrol eder. Tamire gösterin
yarın göstereceğim ama buradaki tamircilerin anlayacağını sanıyorum. mecbur Büyük bir şehirde yetkili servise göndereceğim.
içindeki Verilerim gitmiş midir? yoksa hala duruyor mudur? verilere ulaşabilir miyiz? cevaplar için çok teşekkür ederim bu arada.

Oyla:
Üst Alt