Yardım Windows mobileden Andorid M geçerken telefon bağlantısı koptu

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
arkadalar windows mobile den android m geçerken flashmi ile telefon bağlantısı koptu neden bilmiyorum pc den ses geldi bağlantısı koptu :( telefon açılmıyor ne yapabilirim ? güç butonu ve ses kısma işe yaramıyor...

Son düzenleme:

Sasuke Uchîhâ

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Can
Cihazım
GM Elite
Konular
43
Telefon brick olmuş olabilir hocam bilgisayarda bununla ilgili bir kaç uygulama bulunuyor root uygulamaları onlarla root işlemini tekrarlamanızı öneririm.

Oyla:

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon brick olmuş olabilir hocam bilgisayarda bununla ilgili bir kaç uygulama bulunuyor root uygulamaları onlarla root işlemini tekrarlamanızı öneririm.
forumlara baktım ama miflash hiç bir şekilde cihazı görmüyor :( yani güç butonu + ses kısma işe yaramıyor fastboota geçmiyor

Oyla:

Sasuke Uchîhâ

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Can
Cihazım
GM Elite
Konular
43
forumlara baktım ama miflash hiç bir şekilde cihazı görmüyor :( yani güç butonu + ses kısma işe yaramıyor fastboota geçmiyor
Hocam telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan root işlemini yapmaya çalışın yoksa iflah olmaz :( Konu ile ilgili program önermek isterdim ancak pek bir bilgim bulunmuyor o yüzden yanlış yönlendirmeyeyim

Oyla:

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
Hocam telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan root işlemini yapmaya çalışın yoksa iflah olmaz :( Konu ile ilgili program önermek isterdim ancak pek bir bilgim bulunmuyor o yüzden yanlış yönlendirmeyeyim
yok olmuyor ya :( pc görmüyor garantiye versek acaba ücret talep eder mi ?

Son düzenleme:
Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.260
Hocam bilgisayarıma sağ tıklayın oradan aygıt yöneticisi yada win da sadece yönet yazıyor oraya girin daha sonra tekrar aygıt yöneticisi ve orada port sekmesi altında com10 com3 tarzında qualcom yazan bir seçenek görünüyor mu kontrol edin.

Oyla:

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
Hocam bilgisayarıma sağ tıklayın oradan aygıt yöneticisi yada win da sadece yönet yazıyor oraya girin daha sonra tekrar aygıt yöneticisi ve orada port sekmesi altında com10 com3 tarzında qualcom yazan bir seçenek görünüyor mu kontrol edin.
hiç bir şekilde bağlantı görünmüyor cihazı tanımıyor yani pc hatta bağlantı koptuktan sonra pc reset bile attı bir şeyler mi yükledi bir şeyler oldu ama garantiye göndersem iyi olacak bugün:(

edit : Hocam dün hiç bir şekilde şarj edilmiyor pc görmüyordu şuan pc takınca ses geliyor ama cihaz yöneticinde görünmüyor port sekmelerinde sadece com 1 var oda sabit takınca cihazı extra bir şey gelmiyor şimdilik cihazı şarja taktım kırmızı bakalım yeşile geçecek mi ? birde öyle deniyeceğim.

Son düzenleme:
Oyla:

cihan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cihaan
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
4
Bende mi4 stabil 7.1 kararlı mevcut buna da güncelleme gelecek mi yada tahminen ne zaman gelir...

Oyla:
Üst Alt