Yardım Windows 10 Yardım

Vavay132

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
66
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Windows 10 Home
Telefon Modeli
Windows 10
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selam MIUITürkiye Ailesi,

Arkadaşlar Laptopumu Uzun Süredir Açmıyordum Dün Açtım Kullanıyım Dedim Ancak Bilgisayar Dosyaları Bozulmuştu Açılır Açılmaz Geliştirici Seçeneklerine Atıyor Ardından Acaba Güncelleme İle Flnla Mı Bozuldu Diyip Geliştirici Seçeneklerinden Son Güncellemeyi Kaldır Fln Yaptım Olmadı Sonra Nerdeyse Aklınıza Gelibilecek Her Şeyi Denedim Olmadı USB Belleğe Windows 10 Pro Yazdırdım Bu Arada Bilgisayar da Windows 10 Home Var USB Taktım Windows Onarma Yapıyım Dedim O da Olmadı Sizce Ne Yapmalıyım ?

Bu Arada Laptop daki hard disk 300 GB Gibi Bişey İkiye Bölmüştum Önceden Önemli Bilgilerimi D Ye Windowsun Kurulu Olduğu C Diskini de Hiç Kullanmıyorum. Yani C yi Silip Tekrardan Windows 10 Yükleyeceğim Ancak Hiç Açılmıyor Nasılsa Yapicağimi Bilmiyorum Yardımcı Olursanız Memnun Olurum Ancak Ne Yapıp Edip D Deki Bilgilerimi Silmemem Gerek.

Şimdiden Yazıp Yardımcı Olan Kişilere Teşekkür Ediyorum.

ilyascetin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Windows 10 yazdırdığınız USB bellek ile bilgisayarı başlatıp kurulum sırasında sadece c yi silerek yapabilirsiniz.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Açılan geliltirici seçeneklerinden sistem geei yükleme yapmayı denediniz mi? Eğer format atma noktasına kadar geldiyseniz: USB diskin boot edilebilir şekilde yazıldığından emin olunuz. Daha sonra usb diski bilgisayarınıza bağlayın, varsa mavi renkşi usb girişlerine bağlayın. Ardımdan geliştirici seçeneklerinden gelişmiş başlangıç bölümünü bulup o bölüm altında cihazı usb üzerinden başlatmayı seçin.

İkincin nir yöntem, bilgisayar modeliniz üzerinden google da boot menüsü tuşunun hangisi olduğunu öğrenin, genelde F12 yada F10 dur. Ardından usb bellek bağlıyken bilgisayarı yeniden başlatın ve gürç tuşuna bastıltan hemen sonra boot menüsünü görene kadar boot menüsü tuşuna sürekli bas çek yapın.

Oyla:

Vavay132

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
66
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocalarım Geri Yükleme Gibi Her Şeyi Denedim Ancak Olmadı Format Ekranı da Disk Kısmına Gelmiyor Şu Hatayı Alıyorum En Son Aşamada
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Benim Sizlerden İstediğim CMD Kodları İle C Yi Formatlamak Ardından Windows 10 Atmak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Usb Takınca Böyle Bir Seçenek Çıkıyor Burdan Birşeyler Yapamazmıyım.

Son düzenleme:
Oyla:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
Hocalarım Geri Yükleme Gibi Her Şeyi Denedim Ancak Olmadı Format Ekranı da Disk Kısmına Gelmiyor Şu Hatayı Alıyorum En Son Aşamada

Benim Sizlerden İstediğim CMD Kodları İle C Yi Formatlamak Ardından Windows 10 Atmak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Usb Takınca Böyle Bir Seçenek Çıkıyor Burdan Birşeyler Yapamazmıyım.
Hocam win10 u orjinal toolu ile yazdırınca resimdeki gibi bir hata vermiyor normalde hem o araçta birçok sürüm var

Tool Link:

İndirdikten sonra sözleşmeyi kabul ettikten sonra başka cihaz için kurulum seçeneğini seçin eğer gene olmazsa yarın resimli olarak göstereyim hocam

Oyla:

Vavay132

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
66
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam win10 u orjinal toolu ile yazdırınca resimdeki gibi bir hata vermiyor normalde hem o araçta birçok sürüm var

Tool Link:

İndirdikten sonra sözleşmeyi kabul ettikten sonra başka cihaz için kurulum seçeneğini seçin eğer gene olmazsa yarın resimli olarak göstereyim hocam

Hocam Yarın İş Yerindeki Bilgisayarla Yazdiricam Olursa Haberdar Ederim

Oyla:

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Bilgisayarınızda yüklü olan home sürümünü usb belleğe mediacreationtool ile yükleyin. Bios ayarlarından başlatıcıyı usb bellek olarak seçin. Format işlemine başlayın genelde son olan disk D oluyor onu silmezsiniz diğerlerini biçimlendirip formatlarsınız.

Oyla:

1yusufreizz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
16
Bilgisayarınızda yüklü olan home sürümünü usb belleğe mediacreationtool ile yükleyin. Bios ayarlarından başlatıcıyı usb bellek olarak seçin. Format işlemine başlayın genelde son olan disk D oluyor onu silmezsiniz diğerlerini biçimlendirip formatlarsınız.
Hocam bende format atıcam ama benimki Windows 7 Ultimate. Bende professional sürümünün isosunu indirdim. Şimdi rufus ile klasik bir biçimde boot etsem sorun olur mu? Birde ben c yi biçimlendirdikten sonra d diskine herhangi birşey olmuyor değil mi?

Oyla:

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Hocam bende format atıcam ama benimki Windows 7 Ultimate. Bende professional sürümünün isosunu indirdim. Şimdi rufus ile klasik bir biçimde boot etsem sorun olur mu? Birde ben c yi biçimlendirdikten sonra d diskine herhangi birşey olmuyor değil mi?
Yapabilirsiniz sıkıntı yok. Zaten sistem dosyaları C de olduğu için onu formatlasanız yeter D diskine dokunmayın devam edin problem olmaz.

Oyla:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
İsterseniz xp olsun pc istediğin sürümü yükleyebilirsin sadece formatlamak istediğin diski seç diğerini elleme ki genele c diski olur sistem oraya yüklenir gönül rahatlığıyla kurunuz

Oyla:
Üst Alt