Çözüldü Windows 10 En Stabil Sürüme Düşürme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
2 yıla yakındır bir bilgisayarım var. Daha öncelerinde olmadığı için bilgisayar konusunda pek iyi değildim. Aldıktan sonra da kendimi pek gelistiremedim. Sorduğum soru çok basit olabilir kusura bakmayın.

Bilgisayarım çok güçlü olmadığı için son gelen güncellemeler ile baya yavaşladı wifi'de kopmalar meydana gelmeye başladı. Sanırsam güncellemeleri önceden yükle ayarı da açık olduğu için beta güncellemeler yüklendi. Tahminimce sorun bundan kaynaklanıyor. Stabil olan bir sürüme geçirip güncellemeleri tamamen kapatmayı düşünüyorum. İnternetten rehberlere baktığımda bir önceki sürüme windows.old klasörü aracılığıyla dönme anlatılmış lakin benim istediğim bu değil.

Windows 10 için en stabil sürüm nedir?

Sürüm düşürmeyi nasıl yapabilirim?

Şuan ki Windows sürümüm orijinal lisanslı. Bilgisayar sıfırlansa da benim için sıkıntı olmaz.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
2 yıla yakındır bir bilgisayarım var. Daha öncelerinde olmadığı için bilgisayar konusunda pek iyi değildim. Aldıktan sonra da kendimi pek gelistiremedim. Sorduğum soru çok basit olabilir kusura bakmayın.

Bilgisayarım çok güçlü olmadığı için son gelen güncellemeler ile baya yavaşladı wifi'de kopmalar meydana gelmeye başladı. Sanırsam güncellemeleri önceden yükle ayarı da açık olduğu için beta güncellemeler yüklendi. Tahminimce sorun bundan kaynaklanıyor. Stabil olan bir sürüme geçirip güncellemeleri tamamen kapatmayı düşünüyorum. İnternetten rehberlere baktığımda bir önceki sürüme windows.old klasörü aracılığıyla dönme anlatılmış lakin benim istediğim bu değil.

Windows 10 için en stabil sürüm nedir?

Sürüm düşürmeyi nasıl yapabilirim?

Şuan ki Windows sürümüm orijinal lisanslı. Bilgisayar sıfırlansa da benim için sıkıntı olmaz.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
En mantıklı olan günün moda deyimiyle temiz kurulum yapmak hocam. Lisansınıza uygun Win 10 sürümünü indirip usb bellek üzerinden yeniden kurun.
Şu an en stabil çalışan kararlı sürüm, 20H2 sürümü...

Son düzenleme:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En mantıklı olan günün moda deyimiyle temiz kurulum yapmak hocam. Lisansınıza uygun Win 10 sürümünü indirip usb bellek üzerinden yeniden kurun.
Şu an en stabil çalışan kararlı sürüm, 20H2 sürümü...
Cevabınız için teşekkürler hocam
ISO dosyasını Rufus ile yazdırıp en yakın zamanda yükleyeceğim

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Şuan en stabil sürüm 20H2 (2004) hocam. Güncellemeleri kapatabilirsiniz ancak asıl performansta güncellemeler ile birlikte geliyor, kapatmak isterseniz yöntemi var geride açabilirsiniz sadece windows update yönetimi için denetime guest hesap eklemeniz yeterli. buda services.msc üzerindeki oturum açma kısmından hallediliyor sonrasında da update servisini durdurup devre dışı bırakmak kafii. Yalnız kapatmanızla birlikte sadece windows içi update değil bundan sonra ki gerekli windows bileşenlerinin güncellemelerinide alamayabilirsiniz buda sistemde istikrarsızlığa yol açabiliyor, yada manual olarak el ile güncellerim der isenizde size kalmış bir durum tabiki. Onun haricinde 1909 ve 1903 sürümleride stabildir ben şuanda kullandığım yazılımın 2004 sürüm desteği olmadığı için 1909 kullanmaktayım mecburen.

HüseyinAvcı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
Eczane Teknikeri
Konular
32
Güncelleme almamak için wifi üzerinden bağlanıyorsanız tarifeli bağlantı olarak işaretleyin o zaman hiç bişeyi indirmez hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt