Yardım Wild rift Ms sorunu

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 13.0.4 global
Telefon Modeli
X3 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Önceki cihazlarımda hiç sorun olmuyordu x3 pro aldım wild riftte ms hep 160 sabit. Ne yaptıysam nedenini bulamadım. Kesinlikle bağlantımda vs bir sorun yok. Başka hiç bir oyunda böyle bir sorun olmuyor. Android 12 güncel sürüm yüklü. Yani sürümle mi alakalı ya da bilmediğim bir ayar mı var yardımcı olursanız sevinirim.

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Operatörden operatöre değişiklik gösteriyor. Türk Telekom kablosuz kullanıyorsan böyle oyunlarda ping yaşayabilirsin ben en son Arena of Valor oynarken ms sorunu yaşıyordum ondan sonra Turknet'e geçtim ms sorunum düzelmişti. Mobil veriden giriyorsan bu aralar operatörlerde sıkıntı var diye düşünüyorum. Statik DNS yöntemlerini denemelisin. Rootlu telefonlarda system/build.prop metin dosyasına statik dns girdisi ekleyerek belki çözüme kavuşursun. Rootsuz telefonlarda bilgim yok

Oyla:

raifcevherliol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raif
Cihazım
14T Pro
Konular
18
oluyo bosa ugrasma serverle alakali bence mobilde de wifidede ping bianda yukselip dusuyor

Oyla:

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Operatörden operatöre değişiklik gösteriyor. Türk Telekom kablosuz kullanıyorsan böyle oyunlarda ping yaşayabilirsin ben en son Arena of Valor oynarken ms sorunu yaşıyordum ondan sonra Turknet'e geçtim ms sorunum düzelmişti. Mobil veriden giriyorsan bu aralar operatörlerde sıkıntı var diye düşünüyorum. Statik DNS yöntemlerini denemelisin. Rootlu telefonlarda system/build.prop metin dosyasına statik dns girdisi ekleyerek belki çözüme kavuşursun. Rootsuz telefonlarda bilgim yok
Mobilden oluyor sabit 180 ms. Turkcell kullanıyorum. Ama eğer internetimle alakalı olsaydı diğer oyunlarda da yaşardım sorun. Cod sabit 55ms, mlbb 30 ms, aov 70 ile bazen yükseliyor ama genel sorunlu biliyorum. Yani telefonu değiştirdikten sonra wild riftte başka serverda oynuyorum sanki sabit ms. Yani değişken olsa dicem İnternet kaynaklı ama değil. Hep 180. Önceki cihazlarda böyle değildi. Bilet attım ama dalga geçer gibi komik cevaplar 180 ms normal vs diyolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani evet Türkiye'de sunucusu olmayan oyunlarda çoğunlukla ping sorunu oluyor
İşte keşke yükselip düşse bu anlaşılır olurdu. Önceki cihazlarda böyleydi zaten. Ama oynanıyordu bazen yükseliyordu ama hemen düşüyordu. Tr serverı yok o yüzden zaten. Telefonu aldığım günden beri 1 aydır hangi hesapla girersem gireyim sabit 180 hiç değişmiyor hep aynı yüksek.

Oyla:
Üst Alt