Yardım Wifide bildirim sorunu

• Konbuyu başlatan gafee1
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 871

gafee1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gaf
Cihazım
Mi 9t
Konular
9
Mi 9t global kararlı cihaz kullanıyorum. Öncellikle mobil veride hiç bir sıkıntı yok, wifide sıkıntı var.

Şöyle. Tel Wifiye bağlıyken yanımdakinden kendime whatsapp msjı atıyorum ama mesaj 1-2 dk geç geliyor. Aynı şey İnstagram dmde de geçerli.

Ancak şöyle bişi keşfettim bu msjların geç gelmesi telefon yere paralelken yani düz yerde dururken oluyor. Telefonu hafif dikleştirdiğimde msj geliveriyor.

Yani sanki wifi uykuya alıyor da teli kaldırınca uykudan çıkıyor gibi. Telefonu dik şekilde koltuğa dayadığımda msj anında geliyor ilginçtir.

Sanki sensörle mi alakalı dicem ama hiç bişey yapmasam öyle kalsa 1-2 dkya geliyor.

Tüm bunlar kilit ekranında oluyor. Ekran açıkken sıkıntı yok.

Fikri olan var mıdır?

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Kullandığınız uygulamanın ayarlar menüsünü açın, otomatik başlat etkin, Pil tasarrufu kısıtlama yok olarak değiştirin

Oyla:

gafee1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gaf
Cihazım
Mi 9t
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığınız uygulamanın ayarlar menüsünü açın, otomatik başlat etkin, Pil tasarrufu kısıtlama yok olarak değiştirin

Cevabınız için çok teşekkür ederim denedim ama aynı. Sanki o güç tuşuna basıp ekranı kapadığım an wifi kendini uyutuyor gibi

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Cevabınız için çok teşekkür ederim denedim ama aynı. Sanki o güç tuşuna basıp ekranı kapadığım an wifi kendini uyutuyor gibi
ayarlardan wifi açıp gelişmiş ayarlardan wifi uyku ile alakalı bir seçenek var mı kontrol edin.

Oyla:
Üst Alt