Yardım Wifi ve Bluetooth çalışmıyor

welat11

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
veysel
Cihazım
mi8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global V11.0.3.0 Kararlı
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, Mi 8 kullanıyorum. Telefonda uzun süredir wifi bluetooth ve şebeke çalışmıyor. Aylar önce telefoncuya verdim sim kartı halletti ancak Wifi hala çalışmıyor.
Biraz araştırma yapınca persistte sorun olabileceğini gördüm forumda ve xda da. Söylenenleri yaptım, defalarca farklı romlar, persistler denedim ancak hala wifi çalışmıyor. Yardımcı olabilecek var mı? İp adresinin ve bluetooth adresinin altında kullanılamıyor yazıyor. Bununla bir alakası olabilir mi?

Ekli dosyalar

• 11111.jpg
    11111.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 34

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
Bu saydıklarının üçüde genelde tek antenden faydalanıyor. Sorunu biraz daha detaylı anlatırsan daha rahat yardımcı olunur. Mesela şuan sadece wifi mi çalışmıyor yada üçüde çalışmıyor mu?

Oyla:

welat11

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
veysel
Cihazım
mi8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu saydıklarının üçüde genelde tek antenden faydalanıyor. Sorunu biraz daha detaylı anlatırsan daha rahat yardımcı olunur. Mesela şuan sadece wifi mi çalışmıyor yada üçüde çalışmıyor mu?

Şu an sadece şebeke çalışıyor. Wifi ve bluetooth çalışmıyor.

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Merhabalar, Mi 8 kullanıyorum. Telefonda uzun süredir wifi bluetooth ve şebeke çalışmıyor. Aylar önce telefoncuya verdim sim kartı halletti ancak Wifi hala çalışmıyor.
Biraz araştırma yapınca persistte sorun olabileceğini gördüm forumda ve xda da. Söylenenleri yaptım, defalarca farklı romlar, persistler denedim ancak hala wifi çalışmıyor. Yardımcı olabilecek var mı? İp adresinin ve bluetooth adresinin altında kullanılamıyor yazıyor. Bununla bir alakası olabilir mi?
Hocam anakartta sıkıntı olabilir aynı sorunu bı tanıdığımda yaşadı xioami yine wifi ve Bluetooth çalışmıyordu düzeltemedik bı sıkıntı vardı internette paylaşmıyordu en sonunda hep bozuldu açamadık telefoncu kardeşimiz rom atalım dedi tekrar garantisi yoktu ama bide servise gönderelim dedik anakartta kırık tespit edilmişti.

Oyla:

welat11

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
veysel
Cihazım
mi8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam anakartta sıkıntı olabilir aynı sorunu bı tanıdığımda yaşadı xioami yine wifi ve Bluetooth çalışmıyordu düzeltemedik bı sıkıntı vardı internette paylaşmıyordu en sonunda hep bozuldu açamadık telefoncu kardeşimiz rom atalım dedi tekrar garantisi yoktu ama bide servise gönderelim dedik anakartta kırık tespit edilmişti.
Hocam telefoncuya bırakmıştım bir süre orada kaldı. Telefoncu anakart üzerindeki çoğu parçayı değiştirdim ama yinede çalıştıramadım dedi. Cihazda ip adresi kullanılamıyor yazıyor o yüzden yazılımsal olabilir diye düşündüm.

Oyla:

eminordueri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
18
Merhabalar

Aynı sorun benim mi8 cihazımda da mevcut
telefonun bataryasını değiştirdim yan sanayi batarya takıldı ve wi-fi Bluetooth GPS ve sensörler gitti
persist yedeğini geri yükledim düzelmedi fastboot dosyasından persist yedeğini tekrar yükledim yine düzelmedi global rom attım yine düzelmedi.

Çözen varmı?

Saygılarımla

Oyla:

Furkancoban23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi8
Konular
0
Merhabalar

Aynı sorun benim mi8 cihazımda da mevcut
telefonun bataryasını değiştirdim yan sanayi batarya takıldı ve wi-fi Bluetooth GPS ve sensörler gitti
persist yedeğini geri yükledim düzelmedi fastboot dosyasından persist yedeğini tekrar yükledim yine düzelmedi global rom attım yine düzelmedi.

Çözen varmı?

Saygılarımla
Bende birinden aldım aynı telefonu abi telefonun bataryası orjinali ile değişmiş bana sorunsuz dedi telefon elime bir geldi wifi ve şebeke çalışmıyor lakin bluethoot sapasağlam çalışıyor.cozum bulabildin mi?

Oyla:
Üst Alt