Yardım Wifi sorunu

arifkaplan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arif
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
1
Merhaba Telefonum redmi note 8 pro. Evdeki modem bilgisayara kablolu şekilde bağlı. Fakat telefondan wifi açtığım zaman PC deki ve evdeki diğer telefonların interneti kesiliyor. İnternet var fakat Google a bile girmiyor. Ping degerlerim 20 den 1200 1500 e çıkıyor. Wifi yi kapatınca sorun düzeliyor. Herhangi bir güncelleme yok indirilen bı uygulama yok. Telefonun kendi internetim açıkken arada bir kopuyor. Sıfırlara düşüyor. Uçak moduna geçirip sonra normal aldığımda düzeliyor. Ne yapmam gerekiyor mağduruz.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Merhaba Telefonum redmi note 8 pro. Evdeki modem bilgisayara kablolu şekilde bağlı. Fakat telefondan wifi açtığım zaman PC deki ve evdeki diğer telefonların interneti kesiliyor. İnternet var fakat Google a bile girmiyor. Ping degerlerim 20 den 1200 1500 e çıkıyor. Wifi yi kapatınca sorun düzeliyor. Herhangi bir güncelleme yok indirilen bı uygulama yok. Telefonun kendi internetim açıkken arada bir kopuyor. Sıfırlara düşüyor. Uçak moduna geçirip sonra normal aldığımda düzeliyor. Ne yapmam gerekiyor mağduruz.
Hocam forumda bu konuların çözümleri olabilir hatta sanırım wifi'ninkini mod şeklinde görmüştüm fakat, garanti var ise cihazınızda hiç riske etmeyip garantiye göndermenizi öneririm :)

Oyla:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Note 8 pro wifisi Bluetooth açık iken 2.4ghz ağlarda yavaşlıyor

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Hocam peki evde başka bir telefonla wifi bağlanınca aynı şey onda da oluyor mu ?

Oyla:

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Ping degeri genelde upload yaparken artar cihazınız yedekleme yapıyor olabilir

Oyla:

MITHRIL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
1
Ip adres ve Dns değiştirin. Yüksek ihtimalle sorun çözülür.

192.168.1.34 diğer telefondaki Dns'i 192.168.1.38 olarak değiştirip deneyin. Farklı olsunlar.

Oyla:

ramosan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
note 8 pro
Konular
2
Hocam Note 8 Pro'larda 2.4Ghz sorunu var. 2.4Ghz ile çalışan modemlerde internet sıkıntısı yaşıyor Note 8 Pro ya hiç internete girmiyor yada olduğundan çok çok yavaş şuan bunun bir çözümü yok tek çözümü 5Ghz destekleyen modem kullanmak.

Oyla:
Üst Alt