Yardım Wifi otomatik bağlanmıyor

Mütemadiyen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M Semi
Cihazım
Xiaomi Redmi 5
Konular
25
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5
Telefon Modeli
Mi 11 lite 4g
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, bu sorunla ilgili açılan konulardaki talimatların hepsini uyguladım. Fakat sonuç aynı. Hiçbir wifi ağına otomatik bağlanmıyor. Ayarlara girmeyinceye kadar wifi ağlarını taramıyor bile. Yada geç tarayıp, bağlanıyor. Bu sorunu kullandığım bütün Xiomi cihazlarında yaşadım. Huawei cihazlarında anında bağlanıyor. Bu sorunu çözmek için ne yapabilirim? Bir magisk modülü falan var mı?

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Hangi yöntemleri denediğinizi bilmediğimden EU forumunda okuduğum bir çözümü yazıyorum, olmazsa veya daha önce denediyseniz mümkünse başka neleri denediğinizi yazarsanız aynı şeyi önermeyiz. Ayarlar - Uygulamalar - İzinler - İzinler - sağ üstteki izinler sekmesine geçip WLAN bağlantısını değiştirme içerisinden izin verdiğiniz uygulamaların bu iznini kaldırıp cihazı yeniden başlatın ve kontrol edin.

Oyla:

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
Hangi yöntemleri denediğinizi bilmediğimden EU forumunda okuduğum bir çözümü yazıyorum, olmazsa veya daha önce denediyseniz mümkünse başka neleri denediğinizi yazarsanız aynı şeyi önermeyiz. Ayarlar - Uygulamalar - İzinler - İzinler - sağ üstteki izinler sekmesine geçip WLAN bağlantısını değiştirme içerisinden izin verdiğiniz uygulamaların bu iznini kaldırıp cihazı yeniden başlatın ve kontrol edin.
ayarları kapayım cıhazı yenıden baslattım takıp edıcem fark olacakmı

Oyla:
Üst Alt