Yardım Wifi MAC adresi

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
81
Kuzenlerim note 7 aldılar aynı yerden 2 tane imei repair telefon fakat bunların wifi mac adresleri aynı kalıcı olarak nasıl değiştirebilirim?

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
cantara hocamdan alıntıdır.
Her iki cihaza da aynı qcn yedeği üzerinden IMEI atılmış. Atan kişi IMEI'leri değiştirmiş fakat Mac adreslerini değiştirmemiş bu nedenle cihazlar aynı ağa bağlanamazlar. MAC değiştirmek için pek çok farklı yöntem mevcut fakat kalıcı bir çözüm için farklı bir qcn yedeği kullanılarak yeniden IMEI yazılması gerekli. IMEI yazan yer ile iletişime geçerek hatayı düzelttirmeniz en mantıklısı olacaktır.

Oyla:

Hsnsrkc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Note 7
Konular
1
Aynı problemi bende yaşıyordum eşimle aynı telefondan aldık ikimizin de Mac adresleri aynıydı bunun iki çözümü var ya telefonun birini root edip Mac changer ile Mac değişimi yapıcaksın ( her telefon aç kapada orjinal Mac dönüyor işlem tekrarı yapmak lazım) yada telefona yeniden yazılım atılacak farklı Mac yazılıp rom yüklenecek bir müddet rootlu kullandım ama güvenlik sebebi ile aldığım yere götürüp işlem yaptırdım şimdi Mac adreslerimiz farklı rahat rahat aynı ağa bağlanabiliyoruz

Oyla:
Üst Alt