Çözüldü Wifi kopma ..

ayhakimi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ayhan
Cihazım
Xaomi A1
Konular
1
iyi forumlar herkese... a1 64 gb wifi bağlanmakta herhangi bir problemim yok ama örneğin bir flim veya bir video izlediğimde bağlantıda kopmalar yaşıyorum ... modemimde herhangi bir sorun yok başka telefonlarla test ettim aynı anda iki video açıp izledim diğerinde kopma yaşanmadı acaba bu sorunu yaşayıp cevabını bulan arkadaş varmı?

Gulnare

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
8.0
Cihazım
Mi A1
Konular
7
Bende hotspotta ikide bir kesilme yaşıyorum. Bazen bağlanan cihaz internete girmiyor. Galiba 9.0 armağanı. Şubat güncelleemsi ile düzelmesse 8.1 düşüreceğim.

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
iyi forumlar herkese... a1 64 gb wifi bağlanmakta herhangi bir problemim yok ama örneğin bir flim veya bir video izlediğimde bağlantıda kopmalar yaşıyorum ... modemimde herhangi bir sorun yok başka telefonlarla test ettim aynı anda iki video açıp izledim diğerinde kopma yaşanmadı acaba bu sorunu yaşayıp cevabını bulan arkadaş varmı?
Kullandığınız rom ve android sürümü nedir?

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
android 9.0 güncel olan sürüm.. cihazın kendi yazılımını kullanıyorum değiştirmedim..
Sorun bağlandığınız modemde olabilir, bazen aşırı yüklenme durumlarında DNS yönlendirmeleri çalışmıyor, modeminizin fişini çıkarıp takın uzun süre açık kaldıysa. Modemde sorun yoksa kendi telefonunuzda problem vardır.
Sorun yazılımsal ise, android 8.1'e sürüm düşürerek test edebilirsiniz. Ben bunun sorunu çözeceğine inanıyorum.
Eğer sorun donanımsal ise telefonu garantiye göndermeniz gerekir.

ayhakimi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ayhan
Cihazım
Xaomi A1
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun bağlandığınız modemde olabilir, bazen aşırı yüklenme durumlarında DNS yönlendirmeleri çalışmıyor, modeminizin fişini çıkarıp takın uzun süre açık kaldıysa. Modemde sorun yoksa kendi telefonunuzda problem vardır.
Sorun yazılımsal ise, android 8.1'e sürüm düşürerek test edebilirsiniz. Ben bunun sorunu çözeceğine inanıyorum.
Eğer sorun donanımsal ise telefonu garantiye göndermeniz gerekir.

zaman ayırıp cevaplağınız için tşk ederim. kendimce bir çözüm buldum .. wifi'den ağ ekleye basıp wifi ismini ve şifresini girdikten sonra hiç bir kopma yaşamıyorum su an .. sanırım modemimde bir sorun yok donanımsal olarak sorun var umarım yakında gelecek güncelleme ile bu sorun kalkar.

ialpin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
mi band
Konular
0
İp otomatik değil manuel olarak atayarak çözüm buldum ben.

Üst Alt