Yardım Wifi Kaybolma Sorunu

fdesat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 7
Konular
1
Arkadaşlar telefonda global 10.3.6 sürümü yüklü. Son zamanlarda wifi bağlantısında sorun yaşıyorum. Ağ bulunamıyor. Yenile'ye birkaç kez basınca buluyor. Bağlanıyor ama 1 dk geçmeden tekrar wifi ağları kayboluyor. Eskiden Wifi ayarlarını sıfırladığımda sorun çözülüyordu. Artık bu çözümde fayda etmiyor. En son telefona hard format attım. Yine bir görünüyor bir kayboluyor.

Ne yapmam lazım. Çözümü var mı? Yoksa garantiye mi vereyim. Telefon 2-3 aylık Hepsiburada'dan alınma.

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Arkadaşlar telefonda global 10.3.6 sürümü yüklü. Son zamanlarda wifi bağlantısında sorun yaşıyorum. Ağ bulunamıyor. Yenile'ye birkaç kez basınca buluyor. Bağlanıyor ama 1 dk geçmeden tekrar wifi ağları kayboluyor. Eskiden Wifi ayarlarını sıfırladığımda sorun çözülüyordu. Artık bu çözümde fayda etmiyor. En son telefona hard format attım. Yine bir görünüyor bir kayboluyor.

Ne yapmam lazım. Çözümü var mı? Yoksa garantiye mi vereyim. Telefon 2-3 aylık Hepsiburada'dan alınma.
Mevcut elinizdeki modem ve bağlantı ile başka model telefonda, laptop/PC veya smart tv'dede aynı problemi yaşıyor musunuz, gözlemlediniz mı?

Oyla:

fdesat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka telefonda, smart tv de ve laptop'da bir sorun gözükmüyor. Sorunu tam anlatamadım sanırım. Telefon sadece benim modemi değil, komşularımdaki diğer modemleri de görmemeye başladı. Bir görüyor hepsini benimkine bağlanıyor sonra 1 dk geçmeden hepsi yok oluyor. Sonra bir daha getirene kadar akla karayı seçiyorum.

Şimdi dün gece Google Play'den Wifi Doctor diye bir uygulama indirdim. Uygulamada wifi fixer özelliği de varmış. Onu denedim. İlk hiç bir wifi ağını bulamadığı zaman denedim. Başarısız oldu. Sonra ağı bulunca bir daha fix dedim. Sorun şimdilik çözülmüş gibi görünüyor. Şu ana kadar da bir ağ kaybolma sorunu yaşamadım.

Deneme amaçlı telefonun wifi'sini kapatıp açtım yine hemen buldu. Enteresan. Yazılımsal sanırım. Belki yeni güncelleme ile düzelir.

Oyla:
Üst Alt