Yardım Wifi hotspot 4g ile bağlantı olmuyor.

deann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
oğuz
Cihazım
Note 4x
Konular
5
Merhaba, sadece 3g ile hotspot yapabiliyorum. 4g ile internete girmiyor pc. Bağlantı var yazıyor bağlanıyor ama net yok. 4g ile hotspot bağlantısı yapmanın çözümü yok mu ? Netteki tüm çözümleri denedim. Hattım vodafone ve redmi note 4x

deann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
oğuz
Cihazım
Note 4x
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumda arama yapın lütfen. Genelde Vodafon kullanıcılarında görülen bu sorunu yeni bir APN ekleyerek çözebiliyorsunuz.
netteki tüm çözümleri denediğimi özellikle belirmiştim...

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Ben forumdan bahsetmiştim. Netteki bilgiler hakkında görmeden, ne yazdıklarını bilmeden birşey diyemem. Çevremdeki kişilerden 4-5 tanesinde APN yönemi ile sorun çözüldü. Aynı şekilde burada da sorunun çözüldüğünü yazan birçok kişi vardı. Şu anda vaktim olsa konuların linklerini atacağım ama maalesef müsait değilim. Eğer bulamazsanız gece ya da yarın atabilirim.

Oyla:

deann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
oğuz
Cihazım
Note 4x
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben forumdan bahsetmiştim. Netteki bilgiler hakkında görmeden, ne yazdıklarını bilmeden birşey diyemem. Çevremdeki kişilerden 4-5 tanesinde APN yönemi ile sorun çözüldü. Aynı şekilde burada da sorunun çözüldüğünü yazan birçok kişi vardı. Şu anda vaktim olsa konuların linklerini atacağım ama maalesef müsait değilim. Eğer bulamazsanız gece ya da yarın atabilirim.
Onlarıda denedim hocam. Zaten şuan bağlantım yeni bir apn oluşturarak bağlanıyorum ama 3g de oluyor sadece. 4g de olmuyor. Bu forum olsun farklı yerlerdeki bilgiler olsun deniyorum ama nafile.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Onlarıda denedim hocam. Zaten şuan bağlantım yeni bir apn oluşturarak bağlanıyorum ama 3g de oluyor sadece. 4g de olmuyor. Bu forum olsun farklı yerlerdeki bilgiler olsun deniyorum ama nafile.
Herhangi birşey yapmadan da 3G ile zaten bağlanıyor olması gerekiyordu. Cihazlardaki sorun Vodafone hatlarda 2G ve 3G iken Hotspot yapılabilmesi, 4G ile bağlantı olduğu halde internet olmamasıydı. APN ekleyip cihazı restart edince de sorun düzeliyordu. Bunun dışında bir durum varsa, maalesef başka önerebileceğim bir şey yok. Cihazı restart ettiniz değil mi? Bir arkadaşım da olmadığını söylemişti ama cihazı restart etmemişti. Restart edince bağlanmıştı.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt