Soru Wifi Call (vowifi) Aktifleştirme Kodu

magellan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
cuneyt kaya
Cihazım
mi5 + mi5s
Konular
24
Miui 10 la vowifi özelliği gelmiş ama volte aktive etmek için girilen *#*#86583#*#* kod gibi bir kodu var mı?

*#*#4636#*#* bu kodla girip telefon bilgilerinden açılmıyor. Başka bir kod olması lazım

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Miui 10 la vowifi özelliği gelmiş ama volte aktive etmek için girilen *#*#86583#*#* kod gibi bir kodu var mı?

*#*#4636#*#* bu kodla girip telefon bilgilerinden açılmıyor. Başka bir kod olması lazım
Cihazınız Rootlu ise magiskten Vowifiyi flashlamanız gerek. Ama direk aktif olmuyor. Forumda gerekli konu açılmış ordan takip edebilirsiniz. Forum aramayı kullanın

Oyla:

magellan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
cuneyt kaya
Cihazım
mi5 + mi5s
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazım rootlu değil maalesef.
Vowifi etkinleştiren kodu yazan konuyu bulamadım, linkini verirseniz bakmak isterim.
Rootsuz Volte yi aktive etmekle ilgili bir sürü konu var, global romda kullanılan kodunu da vermişler ama vowifi için olan kodu bulamadım birtürlü.
Yabancı forumlar da vardır belki, araştırmaya devam.
Cihazınız Rootlu ise magiskten Vowifiyi flashlamanız gerek. Ama direk aktif olmuyor. Forumda gerekli konu açılmış ordan takip edebilirsiniz. Forum aramayı kullanın

Oyla:

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Cihazım rootlu değil maalesef.
Vowifi etkinleştiren kodu yazan konuyu bulamadım, linkini verirseniz bakmak isterim.
Rootsuz Volte yi aktive etmekle ilgili bir sürü konu var, global romda kullanılan kodunu da vermişler ama vowifi için olan kodu bulamadım birtürlü.
Yabancı forumlar da vardır belki, araştırmaya devam.
Kodla açılmıyor hocam bildiğim kadarıyla. Ya cihazı rootlayıp system klasörüne kodu kendiniz ekliceksiniz ya da magisk kullanacaksınız
Sizler için forumda nasıl arama yapılır adlı konu paylaşıcam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

magellan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
cuneyt kaya
Cihazım
mi5 + mi5s
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sayın isocan01 , mesaj sayınız artsın diye gereksiz cevap vermeyi görev edindiğiniz belli. Forumda nasıl arama yapılır biliyorum teşekkür ediyorum. İnanın sizden daha eski ve bazı konularda bilgiliyimdir.
Root nedir nasıl yapılır biliyorum. üyelik tarihi itibariyle eski mesajlarıma bakarsanız görebilirsiniz.
Rootla, Jb la uğraşmayı bıraktım artık sadece stock rom kullanıyorum.
O konular volte için açılmış vowifi yi başka romlarda çalıştıran var.

Ama en son okumuş ve anlamışsınız " kodla açılmıyor bildiğim kadarıyla " demişsiniz. Teşekkür ediyorum başka birinin bilgisi varsa cevap verir zaten.
Zahmet etmişsiniz.
Kodla açılmıyor hocam bildiğim kadarıyla. Ya cihazı rootlayıp system klasörüne kodu kendiniz ekliceksiniz ya da magisk kullanacaksınız
Sizler için forumda nasıl arama yapılır adlı konu paylaşıcam

Oyla:

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Sayın isocan01 , mesaj sayınız artsın diye gereksiz cevap vermeyi görev edindiğiniz belli. Forumda nasıl arama yapılır biliyorum teşekkür ediyorum. İnanın sizden daha eski ve bazı konularda bilgiliyimdir.
Root nedir nasıl yapılır biliyorum. üyelik tarihi itibariyle eski mesajlarıma bakarsanız görebilirsiniz.
Rootla, Jb la uğraşmayı bıraktım artık sadece stock rom kullanıyorum.
O konular volte için açılmış vowifi yi başka romlarda çalıştıran var.

Ama en son okumuş ve anlamışsınız " kodla açılmıyor bildiğim kadarıyla " demişsiniz. Teşekkür ediyorum başka birinin bilgisi varsa cevap verir zaten.
Zahmet etmişsiniz.
Benim dediğiniz gibi mesaj sayım artsın gibi bir derdim yok. Amacım yardımcı olabilmek sadece. Siz benden daha tecrübeli olabilirsiniz bir şey diyemem ama benim bildiğim foruma aynı konuları tekrar tekrar açmak Forum kirliliği olarak adlandırılıyor
Resimde de gördüğünüz konu başlığına dikkat ederseniz Volte-Vowifi-Vilte etkinleştirme yazılmış. Yani aradığınız sorunun bir cevabı varsa orada yazıyordur. Eğer cevap yoksa sorunuzu o konuya yazarak daha tecrübeli kişilerden cevap alabilirsiniz.
Ben o konuyu tepeden tırnağa okuyarak hem Volte hem Vowifiyi etkinleştirdim. Yabancı forumları da çok araştırdım. Ama buraya gelip ayrı bir konu açmadım. Size de yardımcı olmak istedim ama siz asılsız ve önyargılı bir savunma yaptınız. Konuyu daha fazla uzatma taraftarı değilim o yüzden yine aynı uslubla cevap yazacaksanız buyrun özelden konuşalım

Oyla:
Üst Alt