Yardım Wifi Bağlantı Sorunu

Umutsengel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
merhabalar, cihazım yeni eve taşınınca evdeki internetime bağlanmada sorun çıkartıyor, sürekli wifi bağlanıp kopuyor, bazen hiç görmüyor, bazen görüp internet yok diyor ve sadece evdeki wifi da sorun yapıyor, ev ahalisinin telefonları bağlanıyor bir sürü seçenek denedim hiçbiri olmadı, wifi doctor programı da işe yaramadı, konu hakkında fikri olan bilgisi olan yardım edebilecek birisi varsa çok sevinirim

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
merhabalar, cihazım yeni eve taşınınca evdeki internetime bağlanmada sorun çıkartıyor, sürekli wifi bağlanıp kopuyor, bazen hiç görmüyor, bazen görüp internet yok diyor ve sadece evdeki wifi da sorun yapıyor, ev ahalisinin telefonları bağlanıyor bir sürü seçenek denedim hiçbiri olmadı, wifi doctor programı da işe yaramadı, konu hakkında fikri olan bilgisi olan yardım edebilecek birisi varsa çok sevinirim
Bazı cihaz ve romlarda bluethooth ile wifi çakışması olup, sorun olabiliyormuş.Ama siz sadece evdeki wifi ile sorun yaşadığınıza göre modemle ilgili bir durum olabilir diyeceğim, ancak evdeki diğer cihazların sorun yaşamadığını belirtmişsiniz.Bu ihtimalde sonuçsuz kalıyor. :(
Yine de bluetooth kapalıyken bir deneyin Hocam. Modeminizin ayarlarından da hem 2.4 ghz hem de 5ghz aktif mi kontrol edip,değilse aktif etmeyi deneyebilirsiniz.

Oyla:

Umutsengel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı cihaz ve romlarda bluethooth ile wifi çakışması olup, sorun olabiliyormuş.Ama siz sadece evdeki wifi ile sorun yaşadığınıza göre modemle ilgili bir durum olabilir diyeceğim, ancak evdeki diğer cihazların sorun yaşamadığını belirtmişsiniz.Bu ihtimalde sonuçsuz kalıyor. :(
Yine de bluetooth kapalıyken bir deneyin Hocam. Modeminizin ayarlarından da hem 2.4 ghz hem de 5ghz aktif mi kontrol edip,değilse aktif etmeyi deneyebilirsiniz.

Hocam çok teşekkür ederim, Bluetooth ile alakası yok diye düşünüyorum çünkü açık değil, aynen dediğiniz gibi diğer cihazların çalışması modem deki olası ihtimali de kaldırıyor, çıldırmak üzereyim, telefondan da çok memnunum ama evdeki internetin çekmemesi can sıkıyor. Ağı unutup tekrar bağlanmayı, telefonu kapatıp açmayı gibi basit çözümlerde işe yaramıyor yarasa da geçici değil kalıcı bir çözüm arıyorum açıkçası

Oyla:

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32
Wi-Fi şifresini wpa 2 yerine wpa yapıp deneyin yani güvenlik seviyesini düşürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wi-Fi yayın kanalını otomatik yapmayı denediniz mi

Son düzenleme:
Oyla:

memocaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Bağlandığınız ağ yanındaki ok işaretine tıklayıp ip DHCP yerine kullanılmayan statik bir ip belirleyin 192.168.50 vs. Gibi cihaz ip almakta sorun yaşıyor olabilir

Oyla:

juxbox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
juxbox
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
bende aynı sorunu yaşadım modemden ip sabitledim sorun çözüldü