Yardım Wifi Acilinca BT Durma Sorunu

Apsintex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çınar
Cihazım
Xaomi Redmi 9S
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
21
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.4
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba herkese iyi forumlar.

Cihazim REDMİ NOTE 9 Global,kayitli. Sorunu ise WİFİ actigim zaman BT durduruldu hatasi aliyorum ve Wifi acilmiyor. Darbe ve sivi temasi yok. 3 Parti bir uygulama ve root yuklu degil..

Bu sorun ile karsilasan ve cozumunu bilen lutfen yardimci olabilir mi?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Merhaba herkese iyi forumlar.

Cihazim REDMİ NOTE 9 Global,kayitli. Sorunu ise WİFİ actigim zaman BT durduruldu hatasi aliyorum ve Wifi acilmiyor. Darbe ve sivi temasi yok. 3 Parti bir uygulama ve root yuklu degil..

Bu sorun ile karsilasan ve cozumunu bilen lutfen yardimci olabilir mi?
Sistem değişikliği öneririm garantisi varsa servise gönderin hocam
Konuya fazla kişinin gelmeme sebebi sorununuz çok nadiren yaşanıyor haliyle çözümü bilen de çıkmıyor rom değişikliği ile sorunu gidermeye çalışn derim

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Note 9 pro kullanıyorum.Eger aynı anda açmaya çalışırsam birbiriyle çakisip durduruldu hatası veriyordu.Cihazi temiz kurdum güncellemesini felan yaptım düzeldi şuan.guncelleme varsa kurun.Yoksada TR garantiliyse cihazı sıfırlayınca belki çözülebilir.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Note 9 pro kullanıyorum.Eger aynı anda açmaya çalışırsam birbiriyle çakisip durduruldu hatası veriyordu.Cihazi temiz kurdum güncellemesini felan yaptım düzeldi şuan.guncelleme varsa kurun.Yoksada TR garantiliyse cihazı sıfırlayınca belki çözülebilir.
Boot kilidi kapalı denilmiş hocam garantili cihaz galiba en mantıklı olan sıfırlama sonrası hataya devam ediyorsa garantiye göndermek

Oyla:

Apsintex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çınar
Cihazım
Xaomi Redmi 9S
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem değişikliği öneririm garantisi varsa servise gönderin hocam
Konuya fazla kişinin gelmeme sebebi sorununuz çok nadiren yaşanıyor haliyle çözümü bilen de çıkmıyor rom değişikliği ile sorunu gidermeye çalışn derim
Cevap icin tesekkur ederim. Cidden cok garip bir durum. :) Malesef cihazimin garantisi yok. Ben qcn diye supheleniyorum. Yada dediginiz gibi yazilim

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Cevap icin tesekkur ederim. Cidden cok garip bir durum. :) Malesef cihazimin garantisi yok. Ben qcn diye supheleniyorum. Yada dediginiz gibi yazilim
Qcn öyle hata vermez hocam şebeke ile sıkıntı çıkar sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz Merlin yanı MTK işlemci qcn bile Yok cihazda

Oyla:

Apsintex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çınar
Cihazım
Xaomi Redmi 9S
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
21
Qcn öyle hata vermez hocam şebeke ile sıkıntı çıkar sadece

Cihaz Merlin yanı MTK işlemci qcn bile Yok cihazda
Evet karistirdim ben SD ile. Peki ota uzerinden yuklenecek olan Rom dosyasi baglantisi hangisidir. Cihazda Bootloader kapali ve Twrp yok. O yuzden ota uzerinden yukleme yapacagim. Baktim da bulamadim. Acaba bu recovery olanlar mi?

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Evet karistirdim ben SD ile. Peki ota uzerinden yuklenecek olan Rom dosyasi baglantisi hangisidir. Cihazda Bootloader kapali ve Twrp yok. O yuzden ota uzerinden yukleme yapacagim. Baktim da bulamadim. Acaba bu recovery olanlar mi?
Ota üzerinden yükleme olmaz hocam şöyle olur diyelim Endonezya rom kullanıyorsunuz otasi verilmiş ama size gelmedi otasini indirip kurabilirsiniz ancak öyle olur.
Cihazin ilk boot kilidini siz mi açtınız ayrıca hocam.

Oyla:

Apsintex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çınar
Cihazım
Xaomi Redmi 9S
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
21
Ota üzerinden yükleme olmaz hocam şöyle olur diyelim Endonezya rom kullanıyorsunuz otasi verilmiş ama size gelmedi otasini indirip kurabilirsiniz ancak öyle olur.
Cihazin ilk boot kilidini siz mi açtınız ayrıca hocam.
Hayir Boatloader kilidi hic acilmadi cihazin. Zaten su an en son surum yuklu degil. O yuzden sordum.. Ota ile yapilabilir mi diye. Olmadi flash tool ile yeniden Rom kurarim. Belki bu sayede EU ya gecerim.

Hocam TR cihazi degil. 2'sini bir acmaya calismaktan ziyade. Wifi'i acmaya calistigimda BT durduruldu hatasi verip WİFİ'i acmiyor. Cihaz sivi temasi ve darbeye de maruz kalmadi. Cidden cok ilginc. :) Sifirdan kurulum yaparak. farkli romalar deneyecegim..

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Hayir Boatloader kilidi hic acilmadi cihazin. Zaten su an en son surum yuklu degil. O yuzden sordum.. Ota ile yapilabilir mi diye. Olmadi flash tool ile yeniden Rom kurarim. Belki bu sayede EU ya gecerim.

Hocam TR cihazi degil. 2'sini bir acmaya calismaktan ziyade. Wifi'i acmaya calistigimda BT durduruldu hatasi verip WİFİ'i acmiyor. Cihaz sivi temasi ve darbeye de maruz kalmadi. Cidden cok ilginc. :) Sifirdan kurulum yaparak. farkli romalar deneyecegim..
Otayla EU rom denemeyin cihazı acamazsiniz.

Oyla:
Üst Alt