Yardım Wifi Açıkken JBL 500 BT ses sorunu Mi 10T Lite

smyrneos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Lefteris
Cihazım
Mi 10T Lite
Meslek
Prolazy Rakish
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 10T Lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar!

Dün, Xiaomi Mi 10T Lite cihazım için JBL 500 BT Bluetooth kulaklığını satın aldım. Wi-Fi ile bağlantı kurduğumda seslerde takılmalar ortaya çıkıyor. Ancak wi-fi kapalıyken ya da mobil internet kullanırken hiçbir sorun yok. Ancak çevremdeki arkadaşlarımın telefonlarıyla da deneme yaptım. Redmi 6A ve Samsung A3 cihazlarıyla denediğimde wi-fi bağlantısı olsa da hiçbir sorun olmuyor. Kulaklıktan ses çok iyi geliyor. Sadece Xiaomi Mi 10T Lite cihazımda wi-fi bağlıyken ses sorunu (sesler takılıyor ve sanırım bağlantı yavaşlıyor). Ancak Xiaomi Mi 10T Lite cihazımda kulak içi kulaklık (tws6) kullandığım zaman wi-fi açık olsa da herhangi bir problem yok. Yani sadece wi-fi açıkken BT500 ile problem ortaya çıkıyor.

Sizce kulaklıkla alakalı bir sorun mu var yoksa telefonla alakalı mı. Bunu anlamam için ya da sorunsuzca Xiaomi Mi 10T Lite cihazımla bağlantı kurabilmem için tam olarak ne yapmam gerekiyor.

Saygı ve sevgilerle.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
smyrneos, Linkte yer adımları uygulayabilirsiniz + forum sağ üst köşede yer alan ara kısmını kullanabilirsiniz....

Oyla:

smyrneos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Lefteris
Cihazım
Mi 10T Lite
Meslek
Prolazy Rakish
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
smyrneos, Linkte yer adımları uygulayabilirsiniz + forum sağ üst köşede yer alan ara kısmını kullanabilirsiniz....

Söz ettiğiniz bu yöntemin iş görmediğinden söz ediliyor genel olarak ve root gerekiyor. Ben Telefonumu da yaklaşık 1 ay kadar önce satın aldım. Garanti dışı kalmasını istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modem 5 gHZ mi hocam?
Stoya, attığınız konu iş görmüyor hocam maalesef.
Nereden anlayabiliyorum acaba?

Oyla:
Üst Alt