Yardım Widget Tarih saat ingilizce sorunu?

buraksim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU 12.5.6
Telefon Modeli
9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba mi 9T pro kullanıyorum.
Eu rom 12.5.6 sürümü var.
Önce Türkçe olan tarih, şimdilerde ingilizce görünüyor. Tema olarak varsayılan tema kullanıyorum.

Nasıl düzeltebilirim bu durumu?

Ekli dosyalar

• IMG_20220316_143932.jpg
    IMG_20220316_143932.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 16

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Sorun başlatıcı kaynaklı sisteminiz R/W yse Türkçe eu başlatıcı kurabilirsiniz.

Oyla:

buraksim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun başlatıcı kaynaklı sisteminiz R/W yse Türkçe eu başlatıcı kurabilirsiniz.
R/W dediğiniz nedir, işlemleri pek bilmiyorum açıkçası, bunu yapabileceğim youtube videosu varsa anlatılan öyle de link paylaşabilirsiniz veya biraz daha bilmeyen birine anlatır gibi anlatırsanız sevinirim :(

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
R/W dediğiniz nedir, işlemleri pek bilmiyorum açıkçası, bunu yapabileceğim youtube videosu varsa anlatılan öyle de link paylaşabilirsiniz veya biraz daha bilmeyen birine anlatır gibi anlatırsanız sevinirim :(
R/W sistemi yazılabilir yapmak için bir mod. Sizin yapmanız gereken şey tamamen Türkçe miui başlatıcı apk dosyasını sistemdeki apk ile değiştirmek. Biraz uzun hikaye çift tıkla ekran kilitleme kullanmıyorsanız apk mirrordan güncel miui başlatıcı indirip tamamen Türkçe kullanabilirsiniz. Sadece çift tıkla ekran kilitleme özelliği olmaz. Çift tıkla ekran kilitleme istiyorsanız sistemi R/W yapıp eu için olan tamamen Türkçe dosya ile değiştirmek gerekir. R/W ve Türkçe apk yapmak isterseniz dosyaları atarım. R/W işlemi TWRP'den yapılıyor apk değiştirme ise Solid Explorer ile.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Hatta link bırakayım şuraya.
System R/W zip dosyası TWRP ile hiçbir wipe yapmadan yüklenecek. Sistemi yazılabilir hale getirmek için. Bazı cihazlarda sorun çıkarabiliyor riskli bir işlem.

Miui Home eu Türkçe apk
Tamamen Türkçe ve kusursuz kendim kullanıyorum. R/W sonrası kök/System/Priv-App yolundaki Miui Home klasörünün içindeki apk silinip bu zip içerisindeki apk yerine konulacak.

Son düzenleme:
Oyla:

buraksim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
6
R/W sistemi yazılabilir yapmak için bir mod. Sizin yapmanız gereken şey tamamen Türkçe miui başlatıcı apk dosyasını sistemdeki apk ile değiştirmek. Biraz uzun hikaye çift tıkla ekran kilitleme kullanmıyorsanız apk mirrordan güncel miui başlatıcı indirip tamamen Türkçe kullanabilirsiniz. Sadece çift tıkla ekran kilitleme özelliği olmaz. Çift tıkla ekran kilitleme istiyorsanız sistemi R/W yapıp eu için olan tamamen Türkçe dosya ile değiştirmek gerekir. R/W ve Türkçe apk yapmak isterseniz dosyaları atarım. R/W işlemi TWRP'den yapılıyor apk değiştirme ise Solid Explorer ile.
"Çift tıkla ekran kilitleme istiyorsanız sistemi R/W yapıp eu için olan tamamen Türkçe dosya ile değiştirmek gerekir." Bu işlem için gerekli olan dosyayı/dosyaları gönderip ve yapmam gerekenleri söylerseniz uygulayabilirim. Öncesinde sormak istediğim işlem için telefon sıfırlama işlemi yapılıyor mu? Yedekleri var dosyalarımın fotoğraflarımın ama sadece bunun için her şeyi sil baştan yüklemek istemiyorum açıkçası bu yüzden soruyorum.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
"Çift tıkla ekran kilitleme istiyorsanız sistemi R/W yapıp eu için olan tamamen Türkçe dosya ile değiştirmek gerekir." Bu işlem için gerekli olan dosyayı/dosyaları gönderip ve yapmam gerekenleri söylerseniz uygulayabilirim. Öncesinde sormak istediğim işlem için telefon sıfırlama işlemi yapılıyor mu? Yedekleri var dosyalarımın fotoğraflarımın ama sadece bunun için her şeyi sil baştan yüklemek istemiyorum açıkçası bu yüzden soruyorum.
Sıfırlama gerekmez root ve TWRP varsa sorunsuz olur. Yukarıda dosyaları verdim. %90 sorunsuz olur işlem ama %10 riski de düşünün. Yedek alın.

Oyla:

buraksim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
6
Sıfırlama gerekmez root ve TWRP varsa sorunsuz olur. Yukarıda dosyaları verdim. %90 sorunsuz olur işlem ama %10 riski de düşünün. Yedek alın.
Dosyalar için çok teşekkür ederim.
Bt kilidi açık ve TWRP var ama root açık değil diye biliyorum. Çok teşekkür ederim bilgiler için 🙏🏻

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Dosyalar için çok teşekkür ederim.
Bt kilidi açık ve TWRP var ama root açık değil diye biliyorum. Çok teşekkür ederim bilgiler için 🙏🏻
Rica ederim. Bazı TWRPler sistem düzenlemeye izin verebilir. Sistemi R/W yaptıktan sonra tekrar başlatıp recovery moduna alırsanız ve TWRP sistem düzenleme destekliyorsa TWRP dosya yöneticisi ile rootsuz yapılabilir ancak ben root tavsiye ederim doğrusu. İşiniz bitince kaldırabilirsiniz. Bu arada dosyaları kilitli vermişim şimdi açtım erişime.

Oyla:
Üst Alt