Yardım Widevine L1 Olduğu halde içerikler HD değil.

PowerofAirx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T Lite
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
24
Arkadaşlar merhaba,

Bugün BL kilidini açarak, cihaza endonezya romunu flashladım.

Sonrasında DRM INFO kontrolü de yaptım cihazda L1 sertifikası gözüküyor. Fakat ne netflix de ne de amazon da içerikler HD değil. 45 dk'lık dizi 300mb yer kaplıyor indirdiğimde ki HD içerik de bu mümkün değil.

Bu durumun bir çözümü var mıdır?

Daha önce yaşayan var mı?

Son düzenleme:

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Netflix ayarla yürütme özelliklerinde L1 olarak gözüküyormu hocam. Eğer öyleyse uygulamaları silip birdaha deneyin.Yada ayarlar parmak izi parmak izi ödemelerinde L1 var onu güncelleştirin

PowerofAirx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T Lite
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Netflix ayarla yürütme özelliklerinde L1 olarak gözüküyormu hocam. Eğer öyleyse uygulamaları silip birdaha deneyin.Yada ayarlar parmak izi parmak izi ödemelerinde L1 var onu güncelleştirin

Netflix ayarlarında L1 gözüküyor. Drm info da da L1 gözüküyor. Amazonda bunu kontrol edebileceğimiz bir yer yok ama mantıken onunda göstermesi gerekiyor ama göstermiyor.

Parmak izi ödemelerinde L1 gözüküyor ve defalarca güncelledim

Bu sorunu yaşayan var mı?

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Netflix ayarlarında L1 gözüküyor. Drm info da da L1 gözüküyor. Amazonda bunu kontrol edebileceğimiz bir yer yok ama mantıken onunda göstermesi gerekiyor ama göstermiyor.

Parmak izi ödemelerinde L1 gözüküyor ve defalarca güncelledim

Bu sorunu yaşayan var mı?
Netflix içerisinde test pattern izleyin. Orada çözünürlük 1080p oluyorsa sıkıntı yoktur. Prime video da ise L1 tek başına yeterli değil. Amazon cihazı listesine eklediyse sadece düzgün kalitede izletiyor. Örneğin mi 9t pro da hindistan varyantında yüksek kalite varken global sürümde düşük kalite izletiyor. Ayarlar/Oynat ve indir/Akış kalitesi kısmında yazar.

PowerofAirx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T Lite
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
24
Netflix içerisinde test pattern izleyin. Orada çözünürlük 1080p oluyorsa sıkıntı yoktur. Prime video da ise L1 tek başına yeterli değil. Amazon cihazı listesine eklediyse sadece düzgün kalitede izletiyor. Örneğin mi 9t pro da hindistan varyantında yüksek kalite varken global sürümde düşük kalite izletiyor. Ayarlar/Oynat ve indir/Akış kalitesi kısmında yazar.

Test pattern kısmını bulamadım hocam.

PowerofAirx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T Lite
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
24
Netflix içerisinde test pattern izleyin. Orada çözünürlük 1080p oluyorsa sıkıntı yoktur. Prime video da ise L1 tek başına yeterli değil. Amazon cihazı listesine eklediyse sadece düzgün kalitede izletiyor. Örneğin mi 9t pro da hindistan varyantında yüksek kalite varken global sürümde düşük kalite izletiyor. Ayarlar/Oynat ve indir/Akış kalite

Hocam orada 1920"x1080 yazıyor. Ama 33dk dizi için indirilen boyut ayarlarda yüksek kalite olmasına rağmen 279mb ki bu imkansız. İçerik de hd değil. L1 olup da bu sorunu yaşayan koskoca forumda kimse yok mu!??

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Hocam orada 1920"x1080 yazıyor. Ama 33dk dizi için indirilen boyut ayarlarda yüksek kalite olmasına rağmen 279mb ki bu imkansız. İçerik de hd değil. L1 olup da bu sorunu yaşayan koskoca forumda kimse yok mu!??
Ben bu durumu zamanında netflix desteğe sormuştum. Bana verdikleri yanıtta anlık olarak İnternet hızına bağlı olarak indirme kalitesinin değiştiğini söylemişlerdi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Şimdi test için Narcos ilk bölümü indirmeyi denedim ve 1.1gb olarak iniyor. Sizde bu dizide düşük çıkarsa netflix verilerini silip tekrar deneyin.

PowerofAirx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T Lite
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
24
Ben bu durumu zamanında netflix desteğe sormuştum. Bana verdikleri yanıtta anlık olarak İnternet hızına bağlı olarak indirme kalitesinin değiştiğini söylemişlerdi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Şimdi test için Narcos ilk bölümü indirmeyi denedim ve 1.1gb olarak iniyor. Sizde bu dizide düşük çıkarsa netflix verilerini silip tekrar deneyin.

879mb olarak gösteriyor bende? Normal mi sizce?

Üst Alt