Yardım Wi-fi ve Hotspotu (Repeater, Extender, Köprüleme) aynı anda aktif eden özelliği olan Custom rom var mıdır?

parahatc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Redmi 8
Konular
2
Merhaba, Türkmenistandan yazıyorum, kullandığım Wi-fi'ya bir cihaz tanımlatma hakkım var ve kullandığım laptop 5 GHZ desteklemediğinden mecburen mac adresini telefona tanımlattım. USB tethering ile laptopa internet paylaşabiliyorum ancak telefondaki wi-fi internetini "wi-fi köprüleme" yada "wi-fi repeater" dedikleri yöntemle kablosuz olarak laptop ile paylaşmak istiyorum (yani tıpkı Samsung S8 veya Huawei telefonlardaki gibi Wi-fi ve Hotspot'u aynı anda açıp kullanmak istiyorum). Bu dediğim netshare, pdanet ve Vpn hotspot gibi uygulamalar ile mümkün ancak, laptopdaki wi-fi sisteminde devamlı kopmalar ve kaybolmalar meydana geliyor, ve verimli olmuyor. Bu sorunumu ortadan kaldıracak miui official rom olmadığını biliyorum ancak sizin bildiğiniz bir custom rom varmıdır? Dolayısıyla sizlere sormak istedim.

parahatc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Redmi 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konuya dair kimseden ses seda çıkmadığına göre böyle bir rom yok galiba. Ben sorunumu MIUI 11.0.6 Hindistan romundan MIUI 11.0.4 Hindistan romuna geçiş yaparak çözdüm. Geçiş yaparken;
1. TWRP üzerinden ekte bulunan Patch_WiFi_na_9.zip dosyasını flaşledim ve telefonu yeniden başlattım.
2. Google play'de bulununan uygulamasını kurdum ve oradan Repeater yapıp laptopla bağlantı sağladım.

Not: Bağlandıktan sonra wifi kopma sorunu yaşamadan çalışmakta. Ancak 11.0.4 Hindistan romundan sonraki güncel romlarda Wi-Fi kopmalar olmakta. Şimdie kadar denediğim tüm MIUI romları içerisinde en iyi bu rom'da stabil çalışmakta. Denemek ve sorumluluk size aittir.

Ekli dosyalar

• Patch_WiFi_na_9.zip
    387,1 KB · Görüntüleme: 8
Üst Alt