Yardım WI-FI Üzerinde İnstagram Video, Fotoğraf ve Yorumların Yüklenmemesi Sorunu Hk.

sparceal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sparceal
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.5.0 TLLMIXM
Telefon Modeli
Xiaomi 13 Lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar hepinize merhabalar.hi~~

Şu anda Xiaomi 13 lite kullanmaktayım. Cihazımdan çok memnunum. Akışkanlığı, hızı ve kamera kalitesi bana yetiyor.

Fakat son 2-3 haftadır İnstagram uygulaması üzerinde wifi ağına bağlandığımda reels videoları başlıca olmak üzere, ardından yorumlar ve keşfet görselleri dahil olmak üzere çoğu içerikte yüklenme sıkıntısı çekiyorum.

Mesela reels izledim kaydırıyorum, videonun ilk 2-3 saniyesinden sonra video duruyor. Öyle kalıyor. Yorumlarını açıyorum videonun yorumlar yükleniyor olarak gözüküyor. Hemen sonraki videoya kayıyorum bazen o da donuyor sonraki içeriğe geçtiğimde sorunsuz devam ediyor. Youtube, Disney +, Netflix gibi hiç bir platformda böyle bir sıkıntı çekmiyorum.

Uygulamayı silip yükledim, hesaptan giriş çıkış yaptım, ön belleği temizledim. Kısacası her işi yaptım sayılır. Fakat bu ufak rahatsız edici detaydan kurtulamadım.

Router olarak Mercusys MR80X AX3000 kullanıyorum. Telefonumda ve routerda wifi6 desteği var. Hız konusunda bir problemim yok. Herhangi bir başka platformu bırakın, oyunlarda uygulamalarda hız ve ping sorunum dahi yok.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Dns olarak bütün popülerler + sağlayıcının kendi adreslerini girdim. Google cloudflare quad9 bir sürü dns denedim. Fakat sonuçlar değişmedi.

Bu işin artık uygulama veya telefon kaynaklı olmaya başladığını düşünüyorum.

Bu problemi yaşayan veya çözümü olan var mıdır? Şimdiden yorumlarınız için çok teşekkürler...

oguz204

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9
Konular
12
14.0.5 TR rom için konuşuyorum bende de vardı 14.0.7 ye güncelleyince düzeldi birde miui pil tasarrufunu kısıtlanmamış olarak değiştirin denemekte fayda var

Oyla:

sparceal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sparceal
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14.0.5 TR rom için konuşuyorum bende de vardı 14.0.7 ye güncelleyince düzeldi birde miui pil tasarrufunu kısıtlanmamış olarak değiştirin denemekte fayda var
Denemekte fayda var şu anda kapattım optimizasyonu bakalım fayda edecek mi.

Oyla:
Üst Alt