Yardım Wi-fi bağlı olduğu halde güncelleme wifiyi görmüyor 5x

sallehpaul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Xperia Z1
Konular
2
Merhabalar, Mi 5x telefonu hepsi burada sitesinden Pinti satıcısından aldım, kurulumu yaptıktan sonra güncelleme yapayım dedim wi-fi bağlı olduğu halde wifiye bağlan diyor. Bu konuda ne yapabilirim? Evo garantili ve daha bugün geldi telefon.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mi5x için yayınlanmış orijinal global -yani Türkçe dil içeren- bir rom bulunmuyor. Dolayısıyla cihazınızda fake rom yüklü. Güncelleme almayacaktır. Eğer güncelleme almak istiyorsanız Mi 5x forumu altında yayınlanmış rehberler ile custom romlardan birini kurmanız gerekli.

Oyla:

sallehpaul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Xperia Z1
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu iade etmek lazım o zaman çünkü kullanıcı bir kadın ve hiç o konulardan anlamaz. Memlekete göndereceğim telefonu, her seferinde telefonla ilgili sorunlarla uğraşmak istemem. Cevabınız için teşekkürler.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Telefonu iade etmek lazım o zaman çünkü kullanıcı bir kadın ve hiç o konulardan anlamaz. Memlekete göndereceğim telefonu, her seferinde telefonla ilgili sorunlarla uğraşmak istemem. Cevabınız için teşekkürler.

Rica ederim. xiaomi.eu romları OTA üzerinden güncelleme alıyorlar. Dilerseniz bu romu kurduktan sonra da gönderebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt