Soru Whatshap veya Uygulamalarda geri dönme problemi

Sadeceoyna93

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
osman
Cihazım
red
Konular
1
Merhaba bir şey sormak istiyorum whatshap veya herhangi bir uygulamada klavye acıtıgımızda iki kere geri sol tarafa kaydırmadan cıkmanın kolay bir yolu yok mu . ilk olarak klavye kapatıyor daha sonrasında tekrar geri basmak zorunda kalıyorsun bu sorunun yaşayan var mi çözümü yok sanırım? teşekkür ederim.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Ekranın en altından orta yerden yukarı doğru çekin belki bu problem dediğiniz şey çözülmüş olur.

Son düzenleme:
Oyla:

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Gerilecek bir durum yok arkadas size onu sormamış talhacker WhatsApp a girin mesaj yazın iki kere geri yapmadan mesaj menüsüne dönmüyor diye sormuş komple çıkmayı sormamış. Asabiliğinizi anlamış değilim. Herkes evde herkes sizin gibi mi yapsın.

Sadeceoyna93 hocam sorunuza cevap verim bu sorun değil tek seferde geri gelmek istiyorsanız soldaki geri okuna basmanız gerekir yoksa çift geri yapmanız lazım.

Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
22
Merhaba bir şey sormak istiyorum whatshap veya herhangi bir uygulamada klavye acıtıgımızda iki kere geri sol tarafa kaydırmadan cıkmanın kolay bir yolu yok mu . ilk olarak klavye kapatıyor daha sonrasında tekrar geri basmak zorunda kalıyorsun bu sorunun yaşayan var mi çözümü yok sanırım? teşekkür ederim.

Hocam bende de Swiftkey var. Önce klavyeyi aşağı doğru sürükleyip sonra geri tuşuna basarak çıkıyorum. Her türlü 2 işlem yapılması gerekiyor

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Can123im
Peki size soruyorum bu bir sorun mu hatamı tüm uygulamalarda düşününki geri hareketi yaptığınızda klavyeyi kapatmak yerine pat diye önceki menüye dönse asıl o zaman ne tür kullanım zorluğu oluşcaktı düşünün bi? klavye açıkken her geri hareketi yapınca konuşmanın içine bi daha girmek zorunda kalıcaktık konuşmayı tam ekran olarak görmek mümkün olmayacaktı.

Oyla:

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Can123im
Peki size soruyorum bu bir sorun mu hatamı tüm uygulamalarda düşününki geri hareketi yaptığınızda klavyeyi kapatmak yerine pat diye önceki menüye dönse asıl o zaman ne tür kullanım zorluğu oluşcaktı düşünün bi? klavye açıkken her geri hareketi yapınca konuşmanın içine bi daha girmek zorunda kalıcaktık konuşmayı tam ekran olarak görmek mümkün olmayacaktı.
Hocam sorun değil zaten de diğer türlü de zorluk olmazdı orası ayrı da ben tavrınıza diyorum sakin olmakta fayda var. Sakin olamıyorsanız görün geçin cevap bile vermeyin.

Oyla:

Sadeceoyna93

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
osman
Cihazım
red
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sorun değil zaten de diğer türlü de zorluk olmazdı orası ayrı da ben tavrınıza diyorum sakin olmakta fayda var. Sakin olamıyorsanız görün geçin cevap bile vermeyin.

Teşekkür ederim iki arkadaşada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekranın en altından orta yerden yukarı doğru çekin belki bu problem dediğiniz şey çözülmüş olur.

Sağol hocam bunu biliyordum zaten de belki bir yolu vardir ayar vs dedim teşekkürler

Oyla:
Üst Alt