Yardım Whatshap numarası rehberde gorunmesi

Mht_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi A2
Konular
16
Mi a2 kullanmaya başladım rehberinde telefonlar iki adet hesaplardan whatshapi kaldırıyorum herşey normale dönüyor ama whatshapi girdiğimde.numaralar.tekrar çift.olarak görünmeye devam ediyor bu sorunu çözen bir kullanıcı yokmuş bir yardımcı olurmusunuz

anticlock

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
FIRAT
Cihazım
Mi 8
Konular
12
Merhaba Arkadaşlar,

Kişiler uygulamasında sol üst köşede üç noktaya tıklayarak "..." ayarlara girelim, ardından kişi listelerini ayarla kısmına tıklayalım. Karşınıza gelen listede rehberde görünmesini istediğiniz hesabı seçin. Ben rehberimi google hesabımda tuttuğum için Google yi seçtim. Google ye kayıtlı aynı numaradan çok fazla varsa, google kişiler uygulamasından ( PC de kolay yaparsınız ) eşleşen kişileri birleştir seçeneğini kullanarak kişileri birleştirebilirsiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Roadronners

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi A1
Konular
2
Merhaba Arkadaşlar,

Kişiler uygulamasında sol üst köşede üç noktaya tıklayarak "..." ayarlara girelim, ardından kişi listelerini ayarla kısmına tıklayalım. Karşınıza gelen listede rehberde görünmesini istediğiniz hesabı seçin. Ben rehberimi google hesabımda tuttuğum için Google yi seçtim. Google ye kayıtlı aynı numaradan çok fazla varsa, google kişiler uygulamasından ( PC de kolay yaparsınız ) eşleşen kişileri birleştir seçeneğini kullanarak kişileri birleştirebilirsiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Onu denemedim eşleşme bulunamadı dedi bende bende uğraşırken böyle bir yöntem buldum.

Oyla:

turknet33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
7100
Konular
6
bende 893 kişi kayıtlı 2 3 gün uğraşırım çoğu silinecek gerçi ama yarısı kalsa yine uzun iş
benımki biraz daha tuhaf kişilere tıklayınca çift gözükmüyor daha önceki telde çift kaydedilenler vardı 10 15 kişi benimki arama simgesine tıklıyosunya favori son çağrı kişiler var oradaki kişilere basınca tüm rehber çift oluyor daha önceden çift kaydedilenlerde 4 kişi oluyor whatsap ve görüntülü arama duoyu ayrı gösteriyor normal kişilerde öyle değil +9 olarak kaydedin rehberlerinizi öyle deneyin birde aslında bi program vardı forumda rehberi düzeltiyordu adı aklımda değil araştırın biraz

Oyla:

mstfygtman.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi A2
Konular
22
Arkadaşlar uzun süredir forumda değildim, anlaşılan aynı sorun yeniden ortaya çıkmış kesin çözümle sorunu çözüme kavuşturuyorum :)

Google Play'den yukarıdaki uygulamayı indirin, national formatta yeniden düzenleyin sorununuz çözülecektir.

İyi akşamlar.

Oyla:
Üst Alt